11 Temmuz 2014 Cuma, 16:28
POLAT; “YÜZDE 85 YAPILANMAMIZI TAMAMLADIK”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyemizde yüzde 85 oranında yapılanmamızı tamamladık” dedi. 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve beraberindeki heyetle, Bentbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bizler belediyeciliği hizmet makamı olarak kabul ediyoruz. Buraya sizlere hizmet için geldik. Milletimize hizmet etmek bizim için şereftir. Bizler halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul ediyoruz. Burada bir yolu, asfaltı, parkı, mahallemizin temizliğini yapmak ve yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım götürmek bunların hepsi bizim açımızdan ibadet kabul edeceğimiz görevlerimizdir “dedi. 
Polat, özellikle temizlik, yol asfalt çalışmalarına hiç ara vermediklerini de sözlerine ekledi.
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ise, “10 Ağustos’ta Türkiye Cumhuriyeti’nde halkın oyu ile ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğiz. Bu oyunları daha öncede gördük. Biz inanıyoruz ki halkın sağduyu ve başbakanımıza olan teveccühü bu oyunu tekrar boşa çıkaracaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye açısından bir milattır. Artık her şey açık seçik herkesin gözü önünde halkın oyu ile seçilecek. Bu ülkede demokrasi üzerinde vesayet heveslilerinin oyununu boşa çıkaracaktır” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT; “YÜZDE 85 YAPILANMAMIZI TAMAMLADIK”