06 Mart 2018 Salı, 21:03
Polat’tan Kahtalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeniden AK Parti İl Başkanlığına seçilen Hakan Kahtalı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Başkan Polat’a AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av.Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Başkan Polat ziyarette Kahtalı’ya yeni dönem için başarılı dileklerini sundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimizle birlikte Genel Merkezimizle olan diyaloglarımız, kamuoyunun takibi ve bilgilendirilmesi, sosyal medya ve diğer bütün alanlarda çok yönlü çalışmalarımızı yüzümüzün akıyla sürdürmekteyiz. Onur ve erdem anlayışını ayakta tutmaya, var oluş gayemizi unutmadan Allah’ın rızasını kazanmak için gayret sarf ediyoruz. 2019 yılındaki hem yerel hem de genel seçimler olacağı için çok önemli bir sürece giriyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar ve kurulan planları hepimiz yakından görüyoruz. Millet olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımızın dışındaki terör örgütleriyle mücadele tüm hızıyla devam ederken ekonomik büyümeyi de aynı oranda sürdürmekteyiz. Malatya’da ise Cumhurbaşkanımızın teveccühü sayesinde hem Bakanımız var hem Genel Başkan Yardımcımız var bunun yanında Milletvekillerimiz ve de yüzde 70 oranında Cumhurbaşkanımıza teveccüh söz konusudur.Bizim amacımız bu desteği daha fazla artırmaktır, partimizdeki her arkadaşımızın bugüne kadar üzerine düşen görevi yaptığı gibi bundan sonrada yapacağına inanıyorum. Önümüzdeki süreçte 13 İlçe Belediyesi birde Büyükşehir Belediye seçimleri olacak, bizler bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkmak adına mücadele edeceğiz. Belediye Başkanlığı için adaylar çıkacak, bizler teşkilatlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimizin ortaya koymuş olduğu kararları uygulayacağız ve en doğru kararı vermek içinde çalışacağız. Bu süreci en doğru şekilde yönetmeye gayret edeceğiz, kimseyi küstürmeden, kırmadan, incitmeden kardeşlik hukuku çerçevesinde dava bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakan Kahtalı’ya yeni dönemde başarılar dileyerek, “Geride kalan üç yıllık süreçte kentimizdeki koordinasyonu en güzel şekilde sağlayan Hakan Başkanımız yerel ve genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve referandum olmak üzere çok önemli seçim dönemleri yaşadı ve takımın başındaki isim olarak ta heyecanı ve motivasyonuyla bizlere örnek oldu. Başkanımızın geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarına örnek teşkil edecektir.2019 yılında çok önemli seçim dönemleri yaşayacağız, böylesine kritik bir döneme sistemi oturmuş bir teşkilat yapılanmasıyla girecek olmak önemli bir avantajdır.Başkanımız Hakan Kahtalı ve Yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya da, “İl Başkanımız Hakan Kahtalı ve Yönetimine yeni dönem için başarılar diliyorum. Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin İl Başkanlığı döneminde Başkan Yardımcısı olan ardından üç yıldır İl Başkanlığımızı sürdüren Hakan Başkanımız çıraklık ve kalfalık döneminden sonra ustalık dönemindedir. Başkanımızın bugüne kadar sergilediği başarılı çalışmaları yeni dönemde de ortaya koyacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu. 
Ziyaretin sonunda AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya günün anısına tablo hediye edildi 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Polat’tan Kahtalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti