09 Nisan 2014 Çarşamba, 10:29
POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Malatya Valisi Vasip Şahin, “Polis, suç ile tavizsiz bir şekilde mücadele ederken, halk ile de beraber olma anlayışı ile çalışmaktadır” dedi. 
Vali Vasip Şahin, Polis Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, polislik mesleğinin öneminden söz etti. Vali Şahin, ”Polis teşkilatı, bir kolluk kuvveti olması münasebetiyle kanunlar çerçevesinde en başta görevi halkın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişini, huzurunu temin etmektir. Bu görevini yerine getirirken de yasalara tam bir bağlılık içerisinde insan hak ve hürriyetlerini göz önünde tutarak, güvenlik ve özgürlük dengesini en iyi şekilde gözeten bir anlayışla görevini yapmaktadır. Gelişen ve değişen suç ve suçlu yöntemleriyle mücadele edebilmek için kendini geliştiren, aynı zamanda “suç ile tavizsiz bir şekilde mücadele ederken, halk ile de beraber olma” anlayışı ile daima güler yüzlü, ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinmiş Türk Polis Teşkilatının değerli mensuplarını canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Üstlenmiş oldukları kutsal görevlerini yerine getirirken vatan uğruna şehit olan kahraman polis teşkilatı mensuplarımızı rahmetle anar, gazilik rütbesine layık olan emekli teşkilat mensuplarımıza da minnet ve şükranlarımı sunarım” diyen Vali Şahin, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Vatandaşlarımızın mutluluğunu ve huzurunu temel esas olarak kabul eden bir görev anlayışı ile 24 saat fedakarca hizmet eden Polis Teşkilatımızın 169. yılını kutlar, Teşkilat mensubu arkadaşlarıma sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir görev, aileleri ile birlikte mutlu bir hayat dilerim.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ