06 Nisan 2015 Pazartesi, 14:33
POLİS TEŞKİLATINDAN VALİ KAMÇI’YA ZİYARET
 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşu ve Polis Haftası dolayısıyla il Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, PMYO Müdürü Mehmet Karlı, Müdür Yardımcıları ve polisleri ile Öğrenciler Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. 
Polis Haftası nedeniyle ziyaret gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Urhal ve beraberindekiler, günün anısına Vali Süleyman Kamçı’ya çiçek verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kamçı, "Polisimiz başta vatandaşımızın can ve mal güvenliği olmak üzere halkımızın güvenliğini sağlayan bir birimimizdir. Polisimize pek çok görev düşmekte ve bu görevlerini de layıkıyla 24 saat gece gündüz demeden ifa etmekte. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yetiştirdiğiniz öğrencileriniz memleketimizin değişik yerlerinde hizmet edecekler, onlara yaptığınız katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum ve tüm camianızı kutluyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü Mehmet Karlı ziyaret sırasında Vali Kamçı’yı Polis Haftası etkinliklerine davet etti. Vali Kamçı’da Polis Haftası’nın başarılı geçmesini dileyerek, mümkün olduğunca hafta boyunca düzenlenecek etkinliklere katılmaya çalışacağını belirtti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLİS TEŞKİLATINDAN VALİ KAMÇI’YA ZİYARET