29 Ocak 2014 Çarşamba, 21:17
POR TOTO 2. LİG
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanını sarı-kırmızılılar salonda gerçekleştirdi. Yeni Malatyaspor, salondaki kuvvet çalışmasının ardından 17.00’da sahada bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, çift kale maçla tamamlandı.
Sarı-kırmızılı futbolcular Eren Görür ile Koray Şanlı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

EREN GÖRÜR: "SARIYER KARŞISINDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"
Eren Görür, Sarıyer karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Sarıyer maçı zor geçti. Sezon başı ve ikinci yarının ilk maçları her zaman zorlu geçer. İyi mücadele ettik. Rakip takım da gol pozisyonları yakaladı. Şans bizden yanaydı. 90+3’te bulduğumuz golle galip geldik. Güzel bir galibiyet oldu. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında galip gelmek bizim için önemliydi. Rakip takımların da puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldık” dedi.

"İNŞALLAH GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ"
Gümüşhanespor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını hatırlatan genç futbolcu Eren Görür, “Ligin ilk yarısında sahamızda bizden 1 puan almışlardı. Hatayspor maçında da iyi mücadele etmişler. Gerçekten koşan ve mücadele eden bir takım. Saha şartları da o kadar iyi değil. Bunun da bilincindeyiz. Ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu zorlu karşılaşmadan da galip ayrılacağız. İnşallah 2-3 maçlık bir seri yakalarsak, ilk haftalarda lider Hatayspor ile aramızdaki puan farkının kapanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK"
Eren, önemli olanın galibiyet serisi yakalamaları olduğunu vurgulayarak, “Ligde bizim ne yapacağımız önemli. Bu anlamda diğer takımlar bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz galibiyet serisi yakalayabilirsek, puan farkının kapanacağına inanıyoruz. Hatayspor ve Göztepe’nin puan kaybedeceklerine de inanıyoruz. Bunun yanında Hatayspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılırsak, puan farkı kapanır ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerleriz” ifadelerini kullandı.

KORAY ŞANLI: "ÖNEMLİ BİR 3 PUAN"
Defans futbolcusu Koray Şanlı ise, lider Hatayspor’un puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, “Sarıyer karşısında önemli bir 3 puan aldık. Deplasmanda Gümüşhanespor’u da yenip, üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz” dedi.

"HOCAMIZIN İSTEKLERİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Futbolcular olarak kendilerinden istenileni en iyi şekilde uygulamaya çalıştıklarını dile getiren Şanlı, “Hocamız bizden ne istiyorsa, onu sahada en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Görevimizi yerine getirebiliyorsak, ne mutlu bize. İnşallah önümüzdeki maçlarda da görevimizi en iyi şekilde yapar ve takıma katkı sağlarız” şeklinde konuştu.
Şanlı, lider Hatayspor ile aralarındaki puan farkının 7’ye indiğini hatırlatarak, “Bu yarışın erkenden kopacağına inanmıyorum. Çünkü bu ligde yarışın sonuna kadar gideceğine inanıyorum. İnşallah yarışın galibi biz oluruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POR TOTO 2. LİG