27 Şubat 2014 Perşembe, 16:55
PORGALI, DOĞANŞEHİRLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Doğanşehir halkı ile bir araya gelen Porgalı, yerel seçim sürecini değerlendirerek “Bu yarışın kaybedeni olmaz, sadece kazananı olur” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, yerel seçim çalışmaları kapsamında beraberinde eşi Nihal Porgalı, partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililer ile birlikte Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.
Davul, zurnalar eşliğinde ve büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Porgalı’ya Doğanşehirliler oldukça ilgi gösterdi. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Hulisi Porgalı, CHP’nin Doğanşehir Belediye Başkanlığı adayı İbrahim Karaman’ın seçim bürosunda vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim bürosunda bir vatandaş ise Porgalı ve ekibi için türküler söyledi.
Daha sonra Yeni Doğanşehir Gazetesi’ni ziyaret eden Porgalı, gazetenin imtiyaz sahibi Hüseyin Karaaslan ile bir süre sohbet etti. Hulisi Porgalı, burada yaptığı açıklamada “Öncelikle hayırlısını istiyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta kaybeden yok sadece kazanan olacak. Bizler hizmet için varız, rant ve ortaklık için değil” dedi.
Oldukça iddialı konuşan Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise şunları söyledi:
“Bugün Doğanşehir halkı ile buluşmaya geldik. Artık seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Teşkilatımız burada en iyi şekilde bu süreyi geçiriyor. Güzel tepkiler alıyoruz. Kendi ilçemizde de öyle. Öncelikle yerel anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücünü göreceğiz. Daha sonra da genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını yaşayacağız.”
Yeni Doğanşehir Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Karaaslan ise Porgalı ve ekibine başarılar dileyerek çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PORGALI, DOĞANŞEHİRLİLER İLE BİR ARAYA GELDİ