17 Mart 2014 Pazartesi, 13:36
PORGALI, FAHRİ KAYAHAN’DA SEÇİM BÜROSU AÇTI
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, Fahri Kayahan’daki seçim bürosu açılışında, temiz ve barışçıl siyaset istediklerine vurgu yaparak, “Tüm Yeşilyurtluların oy veren oy vermeyen, fakirin fukaranın, işçinin köylünün, memurun başkanı olacağım” dedi.
Yoğun bir katılım ve Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak’ın da katılımı ile gerçekleşen açılış birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
“Başkan sana söz Yeşilyurt’u alacağız”, “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarının atıldığı açılışta konuşan CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, adalet ve temiz siyaset istediklerine vurgu yaparak, “Tüm Yeşilyurtluların oy veren oy vermeyen, fakirin fukaranın, işçinin köylünün, memurun başkanı olacağım. Bu konuda hiç kimse en ufak bir şüphe duymasın. Çünkü biz adalet istiyoruz. Biz doğru temiz ve barışçıl siyaset istiyoruz” şeklinde konuştu.
Projeleri ile ilgili de konuşan Porgalı, “Biz şimdiye kadar siyaset yapmadık, sadece yapacaklarımızı anlattık. Çıktık projelerimizi anlattık. Bu projelerimizi kitapçık olarak sizlere sunduk. Beğeniniz oldu ki buradasınız. Beğenmezseydeniz buralarda olur muydunuz? diye sordu.
Porgalı’ya çıktığı bu yolda başarılar dileyen Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Mesut Parlak ise “Siz bu düğmeyi sola çevireceksiniz” dedi.
Daha sonra CHP İl Teşkilatı da açış konuşmalarını yapması ile birlikte seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PORGALI, FAHRİ KAYAHAN’DA SEÇİM BÜROSU AÇTI