23 Şubat 2014 Pazar, 18:31
PORGALI: “SİZLERE HİZMETKAR OLMAK İÇİN BURADAYIM”
PORGALI: “SİZLERE HİZMETKAR OLMAK İÇİN BURADAYIM”
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, “Ben koltuk sevdalısı değilim, sizlere hizmetkar olmak için buradayım” dedi. 
CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı mahalle toplantıları çerçevesinde Akkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Porgalı, “Ben sizlere hizmetkar olmak için buradayım. Eğer koltuk sevdalısı bir insan olsaydım bugün burada olmazdım. Sizlerde biliyorsunuz ki benim burada ve birçok yerde iş yerlerim var. Kendi koltuğumda rahat rahat otururdum. Hatta Türkiye’ye, Malatya’ya, Yeşilyurt’a da gelmezdim. Ben bir Yeşilyurtlu olarak bütün kazancımı Türkiye’ye, Malatya’ya, Yeşilyurt’a, Yakınca’ya getirdim” ifadelerini kaydetti.
30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yeşilyurt’un artık yeni Yeşilyurt olacağının altını çizen Porgalı, “Yeşilyurt Sizler artık yeni Yeşilyurtlu olacaksınız. Yakınkentli değil, Bostanbaşılı değil, Yakıncalı değil. Yeni Yeşilyurt diyorum. Yeni Yeşilyurt sakinleri olacaksınız. Hepimiz bundan sonra hemşeri oluyoruz. Kesinlikle hiçbir ayrım olmadan hemşeri oluyoruz. Bu yüzden yanınızdayım. 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerinde oylarıyla Yeşilyurt’u alacağım” şeklinde konuştu.
CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise Porgalı’nın Yeşilyurt’un insanı olduğuna vurgu yaparak “Yerli üretim, ithal değil” dedi. Sevil; “Bu gördüğün kalabalık tablosu karşısında oldukça mutlu oldum. Ailesi, yaşantısı, dürüstlüğü, kısacası her şeyi ile Porgalı gittiği her yerde memnuniyetle karşılanıyor. Çok da beğeni topluyor. Hulisi Porgalı kendi bölgenizin insanı, bizden biri. Yerli üretim, ithal değil. Onun da inşallah kıymetini bilirsiniz” ifadelerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PORGALI: “SİZLERE HİZMETKAR OLMAK İÇİN BURADAYIM”