29 Ocak 2014 Çarşamba, 20:18
PORGALI’DAN GÜNDEZBEY’E ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, temel amaçlarının hizmet olduğunu belirterek, “Hangi partiden olursak olalım amacımız hizmettir ve dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililer ile birlikte Yeşilyurt’a bağlı Gündüzbey Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ile bir süre sohbet eden Porgalı ve CHP heyeti Selçuk’a hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Porgalı, Gündüzbey’in Yeşilyurt ve Malatya için önemine değinerek, “Gündüzbey merkez ilçemiz Yeşilyurt’a bağlı güzide bir beldemiz. Malatya’nın incisi, cenneti diyebileceğimiz bir nokta. Bu noktaya gelmesinde büyük emekleri olan Belediye Başkanımız Hüseyin Selçuk’a teşekkür ediyoruz. Güzel eserler bıraktı, Güzdüzbey’in adını tüm Türkiye’ye duyurdular” dedi.
Temel amaçlarının hizmet etmek olduğunu belirten Porgalı, şu şekilde konuştu:
“Hangi siyasi partiden olursak olalım, temelde amacımız hizmet. Amaç eğer hizmet ise bir dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Belediye başkanımız beldenin birçok sorununu çözmüş. Geriye kalan sorunlar varsa veya yapılacak hizmetler varsa bizlere destek olacağına inanıyorum. Bu bir bayrak yarışı ve bizlerde bu yarışa talibiz. Halk bize teveccüh gösterir, Allah da nasip ederse bu bölgede bizlere çalışma fırsatı doğacaktır.”
CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise Güzndüzbey’de yapacakları çalışmalarda bölgenin doğası ve yerel dokusunun korunmasına önem vereceklerini belirterek, “Gündüzbey Yeşilyurt’un gözbebeği. Harika bir doğaya sahip. Yaz aylarında Malatya’nın hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşıladığı ve turizmin tek odağı bir beldemiz. Burada yapılacak çalışmalarımız bunun üzerine olacak. Doğanın ve buradaki yerel dokunun korunması, tarihinin korunması bizimde esas çalışmalarımızın başında gelecek. Yöre halkının yaşantısını ve hayatını sıkıntıya uğratmayacak şekilde burada yeniden gözde mekanlar ve dinlenme alanları yapılacaktır” dedi.
Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ise seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni ederek Porgalı’ya yerel seçim sürecinde başarılar diledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PORGALI’DAN GÜNDEZBEY’E ZİYARET