06 Şubat 2014 Perşembe, 16:43
PORGALI,YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı; Yakınca Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtip, “Yakınca Galericiler Sitesi’ni geldik, gördük. Onca yatırım yapılmış fakat bu kadar sahipsiz bırakılmış ve hiç ilgilenilmemiş bir bölge. Hem milli servet açısından hem de buradaki insanlar açısından hüzün verici bir durum” dedi.
Kendisinin de bir otomobil bayi olması nedeniyle meslektaşlarının durumunu görünce içinin kan ağladığını dile getiren Porgalı, “Burayı görünce benim içim kan ağladı. Meslektaşlarımın bu durumunu gördüm, çok üzüldüm. Elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Buraları canlandırıp tekrar hareketlendireceğiz. Malatya’nın batısı ve oldukça modern bir şekilde yapılmış ki inanılmaz güzel bir yer. Daha öncede gelip gidiyorduk. Ama şimdi dertlerini ve sıkıntılarını dinledik. Burada çalışanların ve iş adamlarının hali hakikaten içler acısı. Buna bir dur demenin zamanı geldi. Buralar sahipsiz bırakılmış, sahibi biz olacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız ve burada Muaffak olacağız” şeklinde konuştu.
Yakınca Galericiler Sitesi Başkanı Arif Ede ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımız halkın içerisinden biri. Bizler de kendisini yakından tanıyoruz. Siyasi hayatında da ticaret hayatında olduğu gibi başarılı olacağına inanıyoruz. Biz oto galericiler esnafı olarak kıymetli başkanımıza desteklerimizi vereceğimizi bir kez daha söylüyoruz. Başkanımız bizim meslek grubundan bir büyüğümüz. Kendisi Türkiye genelinde sektöründe birinci olmuş bir şahsiyet. Bizler Malatyalı olarak kendisi ile gurur duyuyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta da inşallah muvaffak olursunuz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PORGALI,YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ