02 Eylül 2014 Salı, 09:41
PROTOKOL ÜYELERİ DİYARBAKIR STANDI’NI İNCELEDİ
 İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı’na katılan protokol üyeleri, Diyarbakır Stadı’ndını ziyaret edip, inceleme yaptı. 
Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı’nda, Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Arıtürk ile Ticaret ve Sanayi Odası Ahmet Sarıyer’in karşıladığı Malatya protokoluna, ikramlarda da bulunuldu.
Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın ve bazı ilçe belediye başkanlarının ziyaret ettiği Diyarbakır standı hakkında bilgiler de alındı.
Bu arada, İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Malatya Standı’nı ziyaret etti. Burada, Toprak ve Kıraç’a, Vali Şahin ve Başkan Çakır yetkililer tepside kuru kayısı hediye etti.Valilere, Malatya’nın yöresel yiyecekleri de ikram edildi.
Malatya Standı’nda açıklama yapan İzmir Valisi Mustafa Toprak, “Malatya’nın değer ve kültürü temsil edilip, bulundukları yere katkıda bulunuyorlar. İzmir’deki Malatyalılar memleketin kokusunu hissedip, hasret gideriyorlar. Katılımcı sayısının fazla olması, memnuniyeti gösteriyor. Bu nedenle fara emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PROTOKOL ÜYELERİ DİYARBAKIR STANDI’NI İNCELEDİ