22 Kasım 2017 Çarşamba, 23:45
Provokatörler İş Başında!..

Malatya’da Alevi vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Cemal Gürsel Mahallesi’nde evlerin kapılarına kırmızı boyayla çarpı işareti konulması tedirginliğe neden oldu.

Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki Gökalp ve Mercan Sokak’ta bulunan 13 evin kapısına, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çarpı işareti konuldu. Sabah saatlerine evlerinin kapısına çarpı işareti konulduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Mahalle sakinlerinden Gülhanım Tektaş ve Hüseyin Kuğu, sabah saatlerinde evlerinin kapılarında işaret gördüklerini ifade ederek, neden yapıldığını bilmediklerini söylediler.

Emniyet ekipleri iki sokakta geniş çaplı bir incelemede bulunarak, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da mahalle sakinlerini ziyaret ederek, olay ile ilgili bilgiler aldı. Kiraz, “Valimiz ve emniyet müdürümüz ile görüştük. Vatandaşlarımız ile görüştük, rahat olsunlar, olayı takip ediyoruz” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konuyu yakından takip ettiğini belirterek, konunun aydınlatılması için İçişleri Bakanlığı’na soru önergesi vereceğini ifade etti.

 

Kaynak:Malatyahaber.com

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Provokatörler İş Başında!..