20 Nisan 2015 Pazartesi, 15:22
'PTT 1. LİGİ HEDİYE EDECEĞİZ'

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, şampiyonluğu kazanıp, taraftarlara armağan etmek istediklerini söyledi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde ettiklerini dile getiren Ağca, "Bu hafta beklediğimiz gibi oldu. Pendikspor bu hafta puan kaybetti. Bizde 10 kişi kalmamıza rağmen 3-0 galip geldik. Şampiyonluğumuzu ilan etmemiz için 2 haftamız kaldı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. 2 haftayı da kayıpsız atlatıp, yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Önümüzdeki 2 haftayı da kayıpsız atlatırsak, taraftarlarımıza şampiyonluk armağan edeceğiz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, kendilerine güvenen herkese PTT 1. Ligi armağan etmek istediklerini belirterek, "Puan farkının 3'e çıkması bizim için önemli değil. Onu düşünüp rehavete kapılmaya gerek yok. Biz her maçımızı kazanmak için oynayacağız. İnşallah biz 2 maçımızı da kazanırsak, puan farkını daha da açarak şampiyon oluruz. Bizim maçımızdan sonra terbiyesizlik yapan vardı. Bazı yerlere gerekli cevabı veririz. 2 hafta kaldı en güzel cevabımızı o zaman vereceğiz. Cezamızdan dolayı taraftarsız oynuyoruz. inşallah şampiyon olup stadyumun önünde kutlarız. Bize inananlar ve güvenenlere bir üst ligi hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'PTT 1. LİGİ HEDİYE EDECEĞİZ'