04 Şubat 2015 Çarşamba, 16:17
"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Malatya Yeşilyurtspor'un defans oyuncusu Muhittin Ülger, üzerilerinde baskı olduğunu ifade ederek, "Sanırım üzerimizde biraz baskı var. O baskıdan dolayı maçlarda sıkıntıya giriyoruz" dedi.

44 Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ancak mağlup olduklarını kaydeden Ülger, "44 Malatyaspor karşılaşmasında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hatta 44 Malatyaspor'dan daha üstün oynadık ama talihsiz bir gol yedik. Futbolda bunlar oluyor. Sonuçta hata yapan sıkıntıya giriyor" dedi.

 

"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Ülger, takım olarak puan kayıplarına tahammüllerinin olmadığını belirterek, "Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Kazanmamız gereken bir karşılaşma. Puan kaybına tahammülümüz yok. İyi futbol oynayıp, bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçını kazanıp, çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Ülger, "Lig, inşallah bundan sonra bizim için hayırlı geçer. Artık puan ve puanlar almak zorundayız. Elimizden geleni yapıp, ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

"ÜZERİMİZDE BASKI VAR"

Ülger, üzerilerinde baskı olduğunu ifade ederek, "Takım olarak antrenmanlarda rahatız. Hazırlık maçlarında da çok iyi top oynuyoruz ve iyi sonuçlar alıyoruz. Rahat olduğumuzda çok iyi top oynuyoruz. Sanırım üzerimizde biraz baskı var. O baskıdan dolayı maçlarda sıkıntıya giriyoruz. İnşallah üzerimizdeki bu baskıyı da atarak, istediğimiz sonuçları almaya başlayacağız" şeklinde konuştu. /FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"