08 Ekim 2014 Çarşamba, 12:20
“PÜTÜRGELİLERİ HEP YANIMIZDA GÖRDÜK”
 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge ilçesinin Tekederesi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Baba ocağını ziyaret eden Başkan Gürkan’a, Öz Pütürgeliler Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.
Tekederesi Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Dernek Başkanı Necati beye çok teşekkür ediyorum. Kendileri Pütürge için varını yoğunu, tüm mesaisini harcadığını biliyorum. Gerçekten dernekçilik çok zordur ama bunun üstesinde gelen başkanımız kimseyi üzmeden, kırmadan layıkıyla yerine getirmektedir. Biz şimdiye kadar Pütürgeli insanlardan hiç zarar gelmedi. Hal ve hareketi emin insanlarla karşılaştım. Bundan dolayı tüm Pütürgeli hemşerilerimizi kutluyorum. Tüm Pütürgeli hemşerilerimizi hep yanımızda gördük. Bizim insanımız kadirşinastır. Komşuluk hakkı, hısım, akraba hakkı nedir bilen insanlardır. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öz Pütürgeliler Derneği Başkanı Necati Çelebi ise, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Pütürge ilçesinin siyaset ve siyaset üstü önemli insanlar yetiştiren bir ilçe olduğunu söyledi. 
Yapılan konuşmaların ardından, kendisi Battalgazi ilçesi doğumlu olan ancak babası ve dedesi Pütürge İlçesi Tekedereli olan Başkan Gürkan’a, teşekkür plaketi işadamı Mehmet Tekedere tarafından takdim edildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“PÜTÜRGELİLERİ HEP YANIMIZDA GÖRDÜK”