12 Ağustos 2016 Cuma, 16:01
Ravcı’dan transfer sinyali
Ravcı’dan transfer sinyali
Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör Ali Ravcı, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. 
Ravcı, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, “Yeni sezon Yeni Malatyaspor camiasına hayırlı olsun” dedi.

“Önemli olan lige iyi başlamak”
İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ravcı, “İki etaplı bir kamp çalışması yaptık. İlk etaptan itibaren kamp çalışmaları bizim için iyi geçti. Özelikle oyuncuların fizik kondisyon çalışmalarındaki gayretleri ve ardından oynanan hazırlık maçları bizim için oldukça iyiydi. Hazırlık maçlarında yeni aldığımız oyuncuları görme fırsatı bulduk. Tabi bu maçların skorlarına takılıp kalmıyoruz. Hazırlık maçlarını ölçü olarak görmüyoruz. Önemli olan lige iyi başlamak ve biz lige iyi başlamak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah güzel bir sezon bizleri bekliyordur” açıklamalarında bulundu. 

“Eğer ihtiyaç görülürse transfer yapılır”
Ravcı, yeni transferlerin performanslarından memnun olduklarını, gerekmesi halinde transfere devam edeceklerini de belirterek, “Henüz çalışmalarımıza katılmayan arkadaşlarımız var. Eksiklerimiz de yarın katılacak. Amutu’nun hafif sakatlığı var. Tedavisini sürdürüyoruz. Azubuike milli takımda. O da turnuvaya göre aramıza katılacak. Yeni sezon için umutluyuz. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Bu sezon çok daha umutluyuz. İnşallah sezonun ilk maçına iyi başlarsak, gerisini getiririz. Transferde henüz son noktayı koymadık. Sonuçta transfer dönemi devam ediyor. Transfer her an duruma, ihtiyaca göre netleşen bir olay. Eğer ihtiyaç görülürse transfer yapılır” diye konuştu. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ravcı’dan transfer sinyali