10 Temmuz 2016 Pazar, 14:12
Rektör Adayı Karabulut’dan HİMYAÇ-DER'e ziyaret
Rektör Adayı Karabulut’dan HİMYAÇ-DER'e ziyaret
Malatya İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan’ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak sosyal konularda İnönü Üniversitesi’nin gerçek bir fark oluşturmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile işbirliği içinde olacağını ifade etti. STK’ların hizmet verdiği topluluğun ihtiyaçlarını ve özelliklerini çok iyi bildiklerini belirten Prof. Dr. Karabulut sivil toplum kuruluşları ile bilgi paylaşımı içerisinde olacaklarını söyledi.
Başarının anahtarının istişare olduğunu vurgulayan Karabulut, “Ortak akıl ve istişare başarının anahtarıdır. Hiçbir ayrım gözetmeden ortaya konan fikirleri değerlendirip destekleyeceğiz. Başta Malatya’da hizmet eden STK’ları ziyaretlerde Üniversite ile STK’ların işbirliği içinde olunması gerektiğini söyledik. STK’ların sosyal sorumluluk projelerine katılım ve destek sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ise rektörlük seçimlerinde aday olan İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a başarı dileklerinde bulunarak “İnönü Üniversitesini önemsiyoruz. Üniversiteler siyaset üstü hareket edip, bilimsel çalışmalar yapmasını istiyoruz. Ben sosyoloji, psikoloji gibi bölümler bizim temsil ettiğimiz sınıflar. Bu konularda bizleri de konulara dahil edip istişareler içerisinde olurlarsa seviniriz.İnşallah seçimin sonunda Malatya’mız ve Üniversitemiz kazanır” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Rektör Adayı Karabulut’dan HİMYAÇ-DER'e ziyaret