16 Şubat 2014 Pazar, 14:52
SAADET PARTİSİ, GÖZTEPE MAHALLESİ’NDE TOPLANTI YAPTI
Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın önemli bir süreç içerisinde bulunduğunu ifade ederek, Malatya’nın temellerinin sağlam ve doğru bir şekilde atılması gerektiğini söyledi. 
Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Göztepe Mahallesi’nde toplantı düzenlendi.
Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, doğru seçim yapılmadığı takdirde, Malatya’nın büyükşehir değil, büyük bir köy olacağını söyledi.
“YEREL SEÇİMDE DİKKAT ETMELİYİZ”
Asiltürk, vatandaşlardan oy kullanırken dikkatli olmalarını isteyerek, “Yerel seçimlerde belediye başkanı seçeceğiz. Biz bu ülkeye başbakan seçmeyeceğiz. Oy kullanırken dikkat etmemiz gerekiyor. Birileri gelecek, yaptıkları bir şey olmadığı ve projeleri olmadığı için birilerini öne sürerek, sizlerden oy isteyecekler. Buna dikkat etmenizi önemle rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir statüsü kazanan Malatya açısından 30 Mart yerel seçimlerinin önemli olduğuna vurgu yaparak, Malatya’da temellerin sağlam atılması için tercihin doğru yapılması gerektiğini söyledi.
“BİZİM ARKAMIZDA MİLLETİMİZ VAR”
Saadet Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, Malatya’nın büyükşehir statüsüyle ilk seçimini yaşayacağına dikkat çekerek, “Hazırlıklarımızı iyi yapalım. Belediye başkanı seçerken, gösterişe değil, liyakate bakalım” dedi.
Saadet Partisi olarak hizmete talip olduklarını kaydeden Canbay, “Bizim arkamızda hiçbir tane milletvekili yoktur. Ankara’da arkamızda bakan ya da hiçbir ağabeyimiz de yoktur. Bizim arkamızda sizler varsınız” diye konuştu.
Canbay, göreve geldiklerinde eski devlet hastanesini yeniden hizmete açacaklarını belirterek, “Tuttular iki tane hastanemizi TOKİ’ye verdiler, bizi 640 yataklı bir hastaneye mahkum ettiler. Bin 100 yataklı iki hastanemizi TOKİ’ye verdiler. Biz 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidara geldiğimizde, devlet hastanemizi sattırmamak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
“TEMEL GÜÇLÜ ATILMAZSA, BİNA ÜZERİNİZE YIKILIR”
Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın tarihi bir dönemeçten geçtiğini söyledi.
Erkal, Malatyalıların 30 Mart’ta tarihi ve hayati bir karara imza atacaklarını ifade ederek, “İlk düğmeyi yanlış iliklerseniz, bütün düğmeler yanlış iliklenir. İlk başlangıç noktasını yanlış yaparsanız, her şey yanlış yöne, ters istikamete gider. Temel güçlü atmazsanız, Malatya’nın gerçeklerine, halkımızın taleplerine uygun temeller atmazsanız, bina biraz yükselir ve kendiliğinden üzerinize yıkılır” şeklinde konuştu.
“MALATYA’NIN YÜZ YILLIK GELECEĞİ PLANLANACAK”
Erkal, Malatya’nın geleceği açısından yerel seçiminin önemli olduğuna değinerek, “Ahmet Münir Erkal’in bireysel hakları hiç önemli değil ama bir milyon Malatyalının hak ve hukukları çok önemlidir. Hizmet iradesi olmayanın, insanlarımıza güzel projeler getiremeyecek olanın bu görevde yeri yoktur. “Bu adaylardan birçoğuna imar nedir?” diye sorsanız, “müdürümü çağırıp, sorayım” derler. Belediyecilikte en büyük hizmet, imar hizmetidir. İmarla, Malatya kentinin geleceğini planlayacaksınız. Büyükşehirle beraber Malatya’nın sadece 5 yıllık geleceğine karar vermeyeceksiniz. Çünkü bu kararla beraber, seçilecek kişi Malatya’nın 5 yılını değil, yüz yıllık geleceğini planlayacaktır. Bunun için tercihinizi doğru yapmalısınız” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SAADET PARTİSİ, GÖZTEPE MAHALLESİ’NDE TOPLANTI YAPTI