02 Mart 2015 Pazartesi, 16:15
ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adayı Kilis Belediyespor'un teknik direktörü İbrahim Katırcı, sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını belirterek, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti.

44 Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Katırcı, "Malatya'ya galibiyet için gelmiştik. Rakibimizin de son şansıydı. Onlarda mutlak galibiyet için çıktı. Bizde galip gelmek istiyorduk. Maçın ilk yarısına tutuk başladık. 15 günden beri maç oynayamıyorduk. Hava şartlarından dolayı kendi sahamızdaki maçları bay geçtik. 44 Malatyaspor maçının ilk yarısında da bunun sıkıntısını yaşadık. İkinci yarı biraz daha iyi oynadık. Daha çok pozisyona girdik. Bu pozisyonlardan bir tanesini de değerlendirdik. İyi oynadık. Maçın hakkı beraberlikti. Centilmence geçen mücadele, beraberlikle sonuçlandı" dedi.

Katırcı, 44 Malatyaspor'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, "44 Malatyaspor ile centilmence bir karşılaşma oynadık. 44 Malatyaspor yönetim, teknik heyet ve futbolcularına teşekkür ediyorum. Biz onları en iyi şekilde karşıladık, onlarda bizi en iyi şekilde karşıladılar. Misafirperver davrandılar ve dostça bir mücadele oldu. Spor önce dostluk, kardeşliktir. Burada da o kardeşliği gördük" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Katırcı, "Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Yarışı en iyi şekilde sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Şuanda ufakta olsa bir avantaj kaybettik ama rakibimiz Dersimspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Dersimspor ile final maçı oynayacağız" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ŞAMPİYON OLACAĞIZ