19 Nisan 2015 Pazar, 18:57
'ŞAMPİYON OLARAK DÖNECEĞİZ'

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli sol bek oyuncusu Osman Fırat, Menemen Belediyespor karşılaşmasını kazanıp, Malatya'ya şampiyon olarak dönmek istediklerini söyledi.

Bayrampaşa karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Fırat, "Büyük bir avantaj yakaladık. Kendi sahamızda galip geldik. İyi mücadele ettik. 3-0 gibi net bir skor ile sahadan ayrıldık. Malatya’ya yakışır bir şekilde futbol oynadık. İnşallah haftaya Menemen Belediyespor maçında işi bitiririz. Haftaya da şampiyonluk kutlamalarına başlarız. Sahada işimiz profesyonellik. Biz sahaya çıkıp hem Tecrübemizi hem de mücadelemizi ortaya koyuyoruz. İyi niyetliyiz. Malatya’yı sevdik. Çıkması için elimizden ne geliyorsa yaparız" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Menemen Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılıp, işi bitirmek istediklerini kaydederek, "Keşke Bayrampaşaspor maçında seyircimiz ile birlikte olsaydık. Ama olmadı. Nasip değilmiş. Bugün 3 puanı aldık. Avantajımıza avantaj kattık. Haftaya taraftarımız Şampiyonluk kutlamalarına başlasınlar. Bizi beklesinler. Şampiyon olarak döneceğiz. 3 puanı bizi bugün burada destekleyemeyen tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'ŞAMPİYON OLARAK DÖNECEĞİZ'