11 Şubat 2015 Çarşamba, 15:56
ŞAMPİYON VOLEYBOLCULARDAN FINDIKLI’YA ZİYARET
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Yarı Finalinde Malatyalı Sporcular yarı finalleri geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 81 ilin katılımıyla yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Yarı Finalinde Malatyalı Sporcular yarı finalleri geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 
Alınan bu başarıdan dolayı Malatyalı Voleybolcular ve antrenörleri Mesut Selçuk ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Malatya voleybol takımımız 05 - 07 şubat 2015 tarihleri arasında Rize’de yapılan Anadolu yıldızlar ligi voleybol yarı finalinde grup birincisi olarak bizleri oldukça gururlandırdılar zira Türkiye’de ilk 8 takım arasına girdiler, şimdi önlerinde Türkiye şampiyonası bulunmakta 09 - 11 nisan 2015 tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılan geleceğin voleybolcularından umutluyuz umarım Türkiye şampiyonasından da bizlere güzel haberlerle dönecekler. Voleybol takımımıza Türkiye şampiyonası yolunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızı ve antrenörümüz Mesut Selçuk’u tebrik eder. Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim’’ dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ŞAMPİYON VOLEYBOLCULARDAN FINDIKLI’YA ZİYARET