28 Ocak 2015 Çarşamba, 17:35
"ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK"
 Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan erteleme maçında Yeni Malatyaspor’un rakibi Trabzon Ofspor karşısında 1-0 galip geldiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti. 
Gevrek, maç sonrası yaptığı açıklamada, Ofspor maçının oldukça önemli bir müsabaka olduğunu belirterek “Geçen hafta Konya deplasmanında şansız bir şekilde galibiyeti kaçırdık. Bu maçı kazanmamız halinde üst sıraya bir adım daha yaklaşacaktık ve bunu da başardık” dedi.
Maç sırasında 90 dakika boyunca büyük bir sabırla mücadeleyi elden bırakmadan oynadıklarını ifade eden Gevrek, Ofspor’un genç ve koşan bir takım olduğunu ve kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında başa başa bir mücadelenin olduğunu dile getiren Gevrek, ikinci yarıda ise Yeni Malatyaspor’un rakip takıma göre daha iyi oynadığını söyledi. Aydın’ın güzel bir golü ile karşılaşmayı kazandıklarını ifade eden Gevrek, “Netice olarak kazanmak önemliydi, biz de bunu başardık. Teknik heyeti ve futbolcuları canı gönülden tebrik ediyorum. Bugün ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. İnşallah bu inançla, bu azimle şampiyonluğa ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Önlerinde Tokat maçının bulunduğunu ve bu maçında büyük önem taşıdığını söyleyen Gevrek, “Tabi artık bundan sonra rakibin adına bakmadan, çıkıp bugün olduğu gibi sonuna kadar mücadele edip, üç puanlar almamız lazım. Tokatspor maçı da bu anlamda bizim için çok önemli. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Bu kadar yolu takımlar için geldiler. İnşallah bu sene onlara şampiyonluk armağan etmek istiyoruz. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Bu sene onları mutlu edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK"