17 Mart 2015 Salı, 18:44
'ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ'

Yeni Malatyaspor'da futbolcularü, sezonu zirvede tamamlayıp, mutlu sona ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu yönde iyi bir kadro kuran Yeni Malatyaspor'da futbolcular, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inanıyor.

 

"Doğu takımları Süper Lig'de olsun"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Vedat Budak, Doğu takımlarının Süper Lig'de olmasını çok istediğini söyledi.

Son haftalardaki performansıyla göz dolduran tecrübeli futbolcu, "Hacettepe maçına durgun başladık. İkinci yarıda tempoyu arttırdık ve iki gol bulduk. Bir maçı gol yemeden, kırmızı kart yemeden tamamladığımız için mutluyuz. Fethiye maçı var önümüzde. Kadro yapımız itibariyle her maça galibiyet için çıkıyoruz. Çember iyice daraldı. Artık hatanın telafisi yok. Bu ligin favorisi biziz. 8 hafta sonra şampiyonluk kutlamaları başlayacak" diye konuştu.

Budak, Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de olmasını çok istediğini kaydederek, "Ben isterim ki Doğu’daki takımlar süper ligde olsun. Bu memleketin insanları futbola aç insanlar. Varoşlardan geldiğim için futbolu ne kadar çok sevdiklerini biliyorum. Bu insanlar futbola aç insanlar. Ben de onları düşünerekten biraz daha fazla mücadele ediyorum. Biraz daha fazla Malatya'mızın süper ligde olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

"İçerideki bütün maçlarımızı kazanmalıyız"

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig ekini Mersin İdman Yurdu'ndan transferi defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı ise, takım olarak şampiyonluğa çok inandıklarını ifade ederek, sezonu zirvede tamamlayıp, mutla sona ulaşacaklarını dile getirdi.

Sığırcı, Hacettepespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Zor bir maç oynadık. Kazanmamız gerekiyordu. İçerideki bütün maçları almamız lazım. Rakiplerimiz gelecek. Bu hafta erteleme maçları oynanacak. Üstümüze çıkma imkanları var. Allah’ın izniyle şampiyon oluruz" dedi.

Gördüğü 2 kırmızı kartın gereksiz kartlar olduğunu belirten Enes, "Malatya forması taşımak benim çok büyük bir şey. Bayağı hırslı çıkıyoruz maçlara ister istemez. Ama hakemleri de tutamıyoruz maalesef. Sarı kartların biri doğru oluyorsa diğeri haksız yere oluyor. Zaten iki kırmızı kartım da gereksiz kartlardı" şeklinde konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ'