11 Şubat 2015 Çarşamba, 16:40
ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Vedat Budak, liderliği geri almak istediklerini belirterek, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Budak, takım olarak kenetlendiklerini ifade ederek, "Kocaeli Birlikspor’dan, Yeni Malatyaspor’a geldim. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Takımda bir kenetlenme var. Zaten camianın büyüklüğünün farkındayız biz. Deplasmanda önemli puanlar bıraktık. Bunun telafisi mutlaka olacaktır” diye konuştu.

Şampiyonluğa inandıklarını ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını dile getiren Vedat, "Yeni Malatayspor büyük bir camia. Her hafta 10-15 bin taraftara oynayan bir takım. Bu çok güzel. Şampiyonluğa oynadığını her maçta belli oluyor. Ben özellikle buraya Şampiyonluk için buraya geldim” dedi.

Budak, Turgutluspor maçında 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını kaydederek, "Üst düzey bir motivasyon ile hazırlanıyoruz. Tabi ki bu maç zor geçecek. Turgutluspor maçında kötü bir sonucu tahmin bile edemiyorum. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. 4 haftalık önemli bir periyotumuz var. Ondan sonra bay haftasına gireceğiz. Liderliği alıp bir daha bırakmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM