20 Mayıs 2014 Salı, 14:01
"ŞANLI FENERBAHÇE'MİZ KİMSENİN MALI DEĞİLDİR"
 Genç Fenerbahçeliler Derneği Malatya Şube Başkanı Erdal Yıldırım, "Şanlı Fenerbahçe'miz kimsenin malı değildir" dedi. 
Genç Fenerbahçeliler Derneği Malatya Şubesi, şampiyonluk kutlamaları sırasında yapılan Alex tezahüratlarının ardından çok sert açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi. Genç Fenerbahçeliler Derneği Malatya Şube Başkanı Erdal Yıldırım, takımının arkasında duran taraftara haksız, mesnetsiz bir şekilde hakaret niteliğinde açıklama yapma cürretini kimsenin kendisinde bulamayacağını söyledi.

"AZİZ YILDIRIM'IN SÖYLEMLERİNİ TASVİP ETMİYORUZ"
Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk kutlamalarındaki söylemlerini sert bir dille eleştirerek, “Öncelikle Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Ayrıca bu kazada yaralanan yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Yaşadığımız her zor günde kenetlenen, tabiri caiz ise 'et-tırnak olan' fedakar, cefakar taraftarımız şampiyonluğu doya doya kutlarken, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen kutlamalar esnasında kulübümüzün başkanlık makamında oturan şahsın etik olmayan ve spor ahlakı ile bağdaşmayan söylemlerde bulunmasını tasvip etmediğimizi siz sayın kamuoyu ile paylaşma zarureti doğmuştur. Hem Şükrü Saracoğlu Stadı hem de Fenerbahçe, Türkiye’yi ortak paydada birleştiren ender değerlerden biridir. Şanlı Fenerbahçe'miz kimsenin malı değildir" diye konuştu.

"ALEX DE SOUZA'YI ONURLANDIRMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Herkesin önünde söz veriyorum, sizi bir daha bu stada sokmayacağım' açıklamasına da atıfta bulunan Yıldırım, "Başkanlık makamında oturan şahsın, Genç Fenerbahçeliler Derneği mensuplarına yapmış olduğu hakaret ve iftira dolu açıklamaları genel merkezimizin haberi doğrultusunda hukuksal manada takipçisi olacağımızı beyan etmek isteriz. Ahde vefa kavramını bilen, bu kulübe birçok emeği olan kaptanımız Alex de Souza’yı nerede ve hangi ortamda olursa olsun onurlandırmaktan çekinmeyeceğiz. Hiç kimse cefakar Fenerbahçe taraftarının kendi mabedinde maç izleme hakkına müdahale edemez. Hatta bunu gündeme dahi getiremez. Biz Genç Fenerbahçeliler olarak bu hadsizliği kimsenin kendisinde bulamayacağı görüşündeyiz. Son olarak, şanlı Fenerbahçe taraftarı olmaktan gurur duyduğumuzu belirterek, Genç Fenerbahçeliler taraftarı her yerde olduğu gibi Malatya’da da tek çatı altında mevcudiyetimizi koruyacağımızı tüm kamuoyuna bildiririz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"ŞANLI FENERBAHÇE'MİZ KİMSENİN MALI DEĞİLDİR"