04 Aralık 2014 Perşembe, 14:27
SARI-KIRMIZILILAR, BAYRAMPAŞA MAÇININ TAKTİK PROVASINI YAPTI
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, İstanbul ekibi Bayrampaşa ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
Ligin 16. haftasında sahasında Körfez İskenderun Spor'u 5-0 yenerek, grupta yeniden liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak. Ligde liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar, Bayrampaşa maçının taktik provasını gerçekleştirdi.
TFF Antrenman Sahası'ndaki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta futbolcuların hırsı ve ortaya koydukları mücadele teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Yeni Malatyaspor'da, Körfez İskenderun Spor karşılaşmasında sakatlanan ve sağ arka adalesinde kanama tespit edilen defans oyuncusu Ferit Cömert takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı nedeniyle Körfez İskenderun Spor maçında kadroda yer almayan orta saha oyuncusu Caner Ağca ise takımla birlikte çalıştı.

KAHYA: "LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Ramazan Kahya, "Grupta yeniden lider olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Körfez İskenderun Spor karşısında iyi bir futbolla farklı galip geldiklerini ifade eden Kahya, "Rakibimizde eksik futbolcular vardı. Erken bulduğumuz gollerle maçı erken çözdük. İkinci yarıda da farklı bir skor ortaya çıktı. Bu hafta yeniden liderliğe yükseldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
Tecrübeli futbolcu, bütün maçlara final gözüyle baktıklarını kaydederek, "Önümüzde 3 maç var. Bütün maçlara final gözüyle bakıyoruz. İyi konsantre olduğumuzda neler yapabileceğimizi Körfez İskenderun Spor maçında gösterdik. Kalan süreçte de bunu devam ettirmek istiyoruz. 3-4 sezon play-off'tan döndük ama bu sezon taraftarlarımıza şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FRİKİK KULLANMAK DAHA RAHAT"
Kahya, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Takımdaki bütün arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de gol atmaya ve attırmaya çalışıyorum. Penaltılar biraz sıkıntılı ama frikik kullanmak daha kolay geliyor. İnşallah penaltılarda da gol atmaya devam edeceğim" dedi.
Bayrampaşa maçını kazanıp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bayramapaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. İstanbul bize deplasman sayılmaz ama ligde kolay maç yok. Kazanıp, liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SARI-KIRMIZILILAR, BAYRAMPAŞA MAÇININ TAKTİK PROVASINI YAPTI