19 Ocak 2015 Pazartesi, 16:19
SARI KIRMIZILILAR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI
Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarılar hafta sonu oynanan maçlarla start alırken, 3.grupta yer alan 44 Malatyaspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Elazığ temsilcisi Yolspor’ u 3-1 ile geçen sarı kırmızılılar zirve umudunu korudu. 
Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de 4 sezondur 3. Lig’e çıkma mücadelesi veren 44 Malatyaspor, ligin ikinci yarısına moralli başladı.
Yeşiltepe’de oynanan 13. Hafta maçında Elazığ Yolspor’u ağırlayan Sarı Kırmızılılar, rakibini ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 - 1 mağlup etmeyi başardı. Muhammet Ali Metoğlu, Fatih Yılmaz, Kerem Kalkan hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk yarısında Erkan ve Selim’in golleriyle 2 - 0 öne geçen 44 Malatyaspor, müsabakanın ikinci yarısında fark bire düşse de, Harun Aytemur’un golüyle rakibini 3- 1 mağlup etmeyi başardı.
Oyunun başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen 44 Malatyaspor’da alınan 3 puanın yanında, takımın ilk maçtaki görüntüsünün de teknik heyet ve yönetimi memnun ettiği belirtildi. Bu galibiyetle zirve yarışından kopmayan 44 Malatyaspor gelecek hafta deplasmanda puan tablosunda bir basamak üstünde bulunan Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak.
TEKİN: "ZİRVE MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ"
Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan takımın teknik sorumlusu İsmail Tekin, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu kaydetti. Sahalarında oynadıkları maçta güçlü rakipleri karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Tekin, “Güçlü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıya galibiyetle başlamak önemliydi. İkinci yarıda oynayacağımız her maç artık final niteliği taşıyor. Bu bilinçle zirve mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SARI KIRMIZILILAR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI