26 Eylül 2014 Cuma, 13:46
SARI-KIRMIZILILAR, KARTALSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında İstanbul ekibi Kartalspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 
Ligde 4'te 4 yaparak 12 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen sarı-kırmızılılar, Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligde iyi bir seri yakaladıklarını ifade ederek, Kartalspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti. Tecrübeli teknik adam, takımda iyi bir ortam olduğunu dile getirerek, "Ben inanıyorum ki, bu oyuncu grubu ile çok daha güzel işlere imza atacağız. Çünkü artık oynayanı da, oynamayanıda artık tek bir hedefe kilitlenmiş. Bu takımı bir üst lige çıkarmanın hesapları yapılıyor. Bu birlik ve beraberlik, başarıyı da beraberinde getirecektir" dedi.
Yeni Malatyaspor ile Kartalspor Pazar günü 19.00'da Malatya İnönü Stadı'nda karşılaşacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler, Emir Eray Eyisoy ve Hüseyin Kıvanç Durmaz hakem üçlüsü yönetecek. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SARI-KIRMIZILILAR, KARTALSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI