02 Ağustos 2016 Salı, 10:04
Şehidin Ateşi Uşak ve Malatya’ya Düştü

Bingöl’de, Özel Harekat polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Abdullah Bıyık’ın (28) hem memleketi Uşak/Banaz hem de ailesinin ikamet ettiği Malatya’da yas var.

Şehit Bıyık’ın acı haberi Uşak’ta bulunan anne ve babası ile Malatya’da ikamet eden kız kardeşine verildi.

Aslen Uşaklı olan ailenin uzun yılladır Malatya’da yaşadıkları kaydedildi. Annesi Şengül Bıyık’ın emekli hemşire, babası Mehmet Ali Bıyık’ın ise emekli astsubay olduğu kaydedilen şehit polisin acı haberi Malatya merkez Çöşnük Mahallesi’nde bulunan baba evine iletildi. Şehidin anne ve babasının düğün için Uşak/Banaz’a gittikleri, acı haberin ise kız kardeşine verildiği öğrenildi.

Acı haberi alan anne Şengül ve baba Mehmet Ali Bıyık’ın Banaz ilçesinden karayoluyla Bingöl’e gittikleri ifade edildi.

Baba Mehmet Ali Bıyık, oğlunun şehit olduğu haberini aldığı Uşak’ta AA’ya konuştu ve “Ben oğlumu bu vatan için yetiştirdim, büyüttüm. Çok metanetliyim. Rabbim en iyisini bilir. Oğlumun şehit olması bana onur verdi.” dedi.

Şehit Abdullah Bıyık’ın Hakkari’deki geçici görevinin ardından 3 gün önce Bingöl’e döndüğü, evli ve Mustafa Ali adında bir yaşında çocuğunun olduğu öğrenildi.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Şehidin Ateşi Uşak ve Malatya’ya Düştü