20 Şubat 2014 Perşembe, 11:14
SELÇUKLU OCAKLARINDAN EŞREF BİTLİS AÇIKLAMASI
Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Eşref Bitlis suikastı ile birlikte tüm siyasi suikastların aydınlatılmasını istediklerini söyledi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yapan Geçen, “Malatyalı hemşerimiz Jandarma Genel Komutanımız Eşref Bitlis’in şehit edilişinin yıl dönümünü 2 gün önce icra ettik. Gerek Eşref Bitlis’in şahadeti, gerek Turgut Özal’ın şahadeti ve gerekse de Necip Haplemitoğlu’nun şahadeti ve gerekse Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadeti gibi birçok olay faili meçhul suikastların göstergesidir. Halen bu siyasi suikastlar aydınlatılamamıştır. Bu suikastların aydınlatılamaması tarihimizin bir yüz karası olacaktır. Bu suikastların biran önce aydınlatılmasını istiyoruz” dedi.
Geçen, “Devlet içinde devlet kurmaya çalışanlar, buna benzer hareketler içerisinde olanlar yanılmaktadırlar. Devletini, vatanını, milletini seven Müslüman kardeşini karşısına bir cephe oluşturarak almaz, yanına alır ve omuz omuza mücadele eder. Bizler devlet içinde devlet kurulmasından son derece rahatsız olmuş bulunmaktayız. Bunlara müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kaydetti.
Yazıcıoğlu dosyasının aydınlatılmasını istediklerini belirten Geçen, 21 Şubat Cuma günü saat 18.00’da Belediye Konferans Salonu’nda düzenleyecekleri Dindar Gençlik Gecesi’ne tüm Malatyalıları davet ettiklerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SELÇUKLU OCAKLARINDAN EŞREF BİTLİS AÇIKLAMASI