02 Ocak 2015 Cuma, 18:21
SEMERKAND VE BEŞİR DERNEĞİ, 160 ÇOCUĞA GİYİM YARDIMINDA BULUNDU
SEMERKAND ve Beşir Derneği Malatya Şubesi, 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası çerçevesinde, yardıma muhtaç 160 çocuğa giyim yardımında bulundu. 
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 'Çocuklar Üşümesin' kampanyasını hayata geçiren SEMERKAND ve Beşir Derneği Malatya Şubesi, 160 çocuğu giydirdi.
Dernekte gerçekleştirilen giyim yardımına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, SEMERKAND Vakfı Malatya Şube Başkanı Ali Birgin, Beşir Derneği Malatya Şube Başkanı Vahap Yiğit ile dernek yöneticileri ve çocuklar katıldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Beşir Derneği Malatya Şubesi'nin anlamlı bir çalışmaya imza attığını belirterek, "Bu çocuklar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz. Toplumun en uç noktalarına kadar ulaşmak, sivil toplum yoluyla olur. Sivil toplum bu yönüyle toplumun kılcal damarlarına nüfuz eder. Bizde kamu olarak bunların önünü açmak, yardımcı olmak ve düzenlemekle görevliyiz.
SEMERKAND Vakfı Malatya Şube Başkanı Ali Birgin ise, çocuklarla birlikte olmanın sevincini yaşadıklarını dile getirerek, dernek olarak çocuklarla ve ihtiyaç sahipleriyle bir arada olmayı sürdüreceklerini belirtti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SEMERKAND VE BEŞİR DERNEĞİ, 160 ÇOCUĞA GİYİM YARDIMINDA BULUNDU