24 Ocak 2014 Cuma, 18:05
SERVİS MİNİBÜSÜ İLE HALK MİDİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 7 YARALI
Malatya’da servis minibüsü ile halk midibüsünün çarpışması sonucunda, 7 kişi yaralandı. Halk midibüsünün yan yattığı kaza esnasında, her 2 araçta da koltukların büyük oranda boş olması, olası bir felaketi önledi.
Kaza, Merkez Yakınca Kasabası Yakınkent 10 Bin Konutlar mevkiindeki kavşakta meydana geldi. H.K. idaresindeki 44 S 0144 plakalı servis minibüsü ile N.M.G. yönetimindeki 44 EZ 830 plakalı halk midibüsü, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Kaza esnasında çarpmanın etkisi ile halk midibüsü yan yattı. Kazada her 2 araç içerisindeki; Ahmet Anıl Erayabakan (19), Döne Karadağ (38), Volkan Akşahin (19), Asuman Esmer (2), Sevgi Esmer (39) ve Berçime Erdoğan (21) ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi olmak üzere, toplam 7 kişi kazayı hafif sıyrık ve yaralarla atlattı. Kazaya karışan araçların büyük oranda boş olması, olası bir felaketi önledi.
Yaralılar kaza yerinden ambulanslarla alınarak, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her 2 aracın şoförü, polis ekiplerince işlem yapılmak üzere Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Başlatılan soruşturma sürüyor.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SERVİS MİNİBÜSÜ İLE HALK MİDİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 7 YARALI