11 Şubat 2015 Çarşamba, 17:27
SIKINTILI BİR KONUMDAYIZ

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, takımın sıkıntılı bir konumda olduğunu ifade ederek, "Malatya şehrine, Malatya futboluna bir bütün olarak elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

Takımın yeni teknik patronu Mustafa Taşar, Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Zor bir görev üstlendiklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bulunduğumuz konum futbolun gerektirdiği şartlar nedeniyle her ne olursa olsun geçen hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bazı şanssızlıklar futbolun doğasında var.Kötü bir dönem geçirilmiştir. Hakikaten kaliteli bir kadro vardır.Ama sonuç bakımından tabelalara yansımadığı için bir değişiklik olmuştur. Bizde görevimiz gereği buradayız.Antrenör olarak bizi tercih ettikleri için onlara teşekkür ediyorum. Zor bir görev olduğunu biliyoruz umarım bunun üstesinden geliriz. Bulunduğumuz konum biraz sıkıntılı olabilir ama tüm bunları aşabilecek yetenekte oyuncular var. Okuyan oyuncu sayısı çok fazla olduğundan antrenman konusunda problemler varmış. Onları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Bir takım için çok zor bir süreçtir bunlar bu eksik sayılır. Yani 7 takım için çok fazla. Ama mecburiyetten bu tür durumları aşmak için ne yapmamız gerekirse onu yapacağız. Bulunulan yerin takım üzerinde psikolojik olarak baskı oluşturduğu bir gerçek. Futbolun en büyük sıkıntılarından birisi de budur. Bunları düzeltmek adına elimizden geleni yapacağız.Y oksa kadro olarak iyi bir kadro. Malatya'nın çocukları. Birkaç takviye daha yapma şansımız var onları değerlendireceğiz. Malatya şehrine, Malatya futboluna bir bütün olarak elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

 

"ÇOK SIKIŞTIRILMIŞ BİR SÜRECE DENK GELDİK"

Taşar, takımla ilgili analizlerinin sürdüğünü belirterek, "Takımın iki maçını seyretme şansımız oldu. Yeni Malatyaspor'un maçları birbirine çakıştığı için maçları seyretme şansımız olmadı. İki maç seyrettik oda ilk yarılarını,ikinci yarılarını hiç seyretme şansım olmadı. Yani nerelerde eksiklikler ver onu pek bilmiyoruz. Stoper konusunda geçen hafta kırmızı kart görmeler olmuş. İki oyuncu kırmızı kart görmüş. Rakibe karşı kaybedilen çok önemli puandı. Orada biraz aksama var ama söylediğimiz gibi sekiz maçın hepsi birbirinden değerli. Çok sıkıştırılmış bir sürece denk geldik. Ama dediğimiz gibi bildiğimiz bir iş. Umarım üstesinden gelebiliriz. Mevkii olarak birkaç eksik olan yer var ama daha görmedim. Bunları bana verilen rapor bakımımdan konuşuyorum. Problemleri kendi içimizde halletmeye çalışacağız ancak imkanımız oldukça dışarıdan da takviyeler yapmaya çalışacağız. Kaleci sorunumuz var. Kaleci ile anlaşmamız bitmek üzere. Stoper bölgesine bir oyuncu düşünülüyor. Bir tane de ileriye dönük bir oyuncu düşünüyoruz. Bütün şehre, Malatya futboluna hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

-ASGD'DEN ZİYARET-

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi, Malatya Yeşilyurtspor'un antrenmanını ziyaret ederek, takımın yeni teknik patronu Mustafa Taşar'a görevinden başarılar diledi.

ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, "Malatya Yeşiyurtsporumuzda yeni bir dönem başlıyor. Malatya'nın en büyük değerlerinden Mustafa Taşar hocamız takımın başına getirildi. Malatya Yeşilyurtspor, aldığı puanlardan daha yükseğini hak ediyor. Öte yandan potansiyeli olan bir takım. Mustafa hocamızla birlikte ateş ile barut yan yana geldi. İnşallah bu kıvılcımı ateşleyip, takım istediği yerde sezonu tamamlar" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SIKINTILI BİR KONUMDAYIZ