11 Eylül 2015 Cuma, 18:14
Şire Pazarı'nda 3 Kişi Vuruldu
Şire Pazarı'nda 3 Kişi Vuruldu

Şire Pazarı’nda iki grup arasında meydan gelen kavga olayının ikinci gününde 3 kişi tabanca ile ateş açılması sonucunda yaralandı.

Yeni Şire Pazarı’nın meydan kısmında 10 Eylül Perşembe günün yaşanan olayda, aynı gün sabah saatlerinde kavga eden ve esnaf olan iki grup arasındaki kavga olayı sonrasında taraflar arasında yeniden başlayan gerginlikte tabanca ile 3 el ateş açılırken, bir işyerinin ise camları kırılmıştı. Yapılan incelemede olayda kimsenin yaralanmadığı belirlenirken, olayın şüphelisi olarak N.K. adlı şahıs aranmaya başlanmış,  olayın mağduru olduğu iddia edilen Mehmet Ali Uyan adlı şahısında bölgeyi terk ettiği-belirlenmişti. Olay yerinde yapılan incelemede 3 adet kovan delil olarak Emniyete götürülmüştü.

Silahlı kavga olayı 11 Eylül Cuma günü sabah saat 07.00 sularında tekrar yaşandı. Şire Pazarı’nın Sarıcıoğlu Mahallesi tarafında tabanca ile ateş açılması sonucunda Mehmet Ali Uyan, Gökhan Duman ve Gökhan Karaman yaralandı. Olayın ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri yaralıları yerde yatar vaziyette buldu. Olay yerine gelen ambulanslar ile yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Polis ekiplerinin yaralıların üzerinde 2 adet tabanca bulduğu iddia edildi.

Olayla ilgili olarak Asayiş Şubesi Cinayet bürosu ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Şire Pazarı'nda 3 Kişi Vuruldu