23 Ocak 2018 Salı, 18:48
Malatya Vinç - Doğu Vinç - Kiralık Vinç - Malatya Kiralık Vinç
Malatya Vinç - Doğu Vinç - Kiralık Vinç - Malatya Kiralık Vinç

Doğu Vinç - Kiralık Vinç - Kiralık Mobil Vinç -Malatya Vinç - Malatya Kiralık Vinç

doguvinc.com Doğu Vinç 1982 senesinde faaliyete başlamıştır, yılların vermiş olduğu tecrübe ile 'en' lerin kiralık vinç firmasıdır.

Doğu Vinç en teknolojik ve en yeni araç parkuru, uzun bomlu vinçleri, en tecrübeli personel kadrosu ile temel amacı müşteri memnuniyeti olan, çevreye duyarlı, insana önem veren sektöründe bir öncü bir firmadır.   Firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme ve kalite standartlarına uygun çalışma prensibine verdiği titiz yaklaşımıyla sektöründe seçkin bir isme sahip olma çabasındadır. Günümüze kadar birçok başarılı projede yer alan DOĞU VİNÇ bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp; hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile atılımlarına devam etmektedir. Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği ülkemizde 1982'den bu güne kadar olan tecrübesi ile hizmet veren kuruluşumuz siz değerli müşterilerimize zamanında, en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için tüm imkanları kullanmaktadır. Kiralık vinç, kiralık mobil vinç, rüzgar gülü montajı, kiralık teleskobik vinçler, kiralık vinçli kamyonlar, kiralık hiaplar, kiralık çekiciler, kiralık sepetli vinçler, kiralık platformlar ve kiralık sepetli platformlar, indirme, yükleme, boşaltma, montaj, demontaj, tahmil, tahliye, kurtarma, yıkım, taşıma ve her türlü ağır nakliye işleriniz için size bir 'tık' uzaktayız. Yapılmasını isteğiniz işlerinizi en hızlı, en emin ve en verimli bir şekilde tamamlayacağımızdan emin olabilirsiniz. En’lerden, en iyilerden, en çok fark yaratanlardan hizmet almak istiyorsanız, sizi Malatya merkezimize bekliyoruz. Firmamız, faaliyet gösterdiği sektörde kazandığı saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürme hedefindedir.

KİRALIK VİNÇ, KÖPRÜ KİRİŞİ NAKLİYESİ

Vinç Kiralama projenizi bizlere en iyi şekilde anlattığınızda, sizlere değer katarak güvenli ve verimli bir şekilde gereksinimlerinizi karşılamak için projenizi uygun araçlarımızı sizlere teslim ediyoruz. İndirme, bindirme işlemlerinize ek olarak malzemeleriniz taşımak için nakliye filomuzla sizlere yardımcı oluyoruz. 7/24 aralıksız hizmet sağlıyoruz.

Şantiyelere özgü araç ihtiyaçlarınızı birebir araç parkurumuzdan temin edebilirsiniz. Müşterilerimiz için zamanında teslimat yaparak zamandan tasarruf yapmalarına yardımcı oluyoruz. Türkiye ve İstanbul’un her yerinde projelerinizi tasarlayarak sizlere en uygun araçlarımızı gönderiyoruz. Şirket ağlarımızla planlama departmanımızın sizlere uygun çıkarttığı projelerinizi geniş ekipmanlarımız sayesinde en kısa sürede bitirmenize olanak sağlıyoruz. Bu etkin ve verimli taşıma araçlarımız sayesinde işinizi en iyi şekilde yürüteceğimizden emin olacağınız anlamına gelir. 

Her türlü işinize göre doğru vinç çeşitlerimiz mevcuttur. Tüm malzemelerimiz her yıl test edilerek bakımları yapılmış şekilde hazır bulunur. Ayrıca sertifikalı ekipmanlarımız ve yardımcı ekipmanlara dair geniş bir araç parkurumuz bulunmaktadır. İşlerinizin güvenli ve güvenilir bir şekilde ilerlemesini garanti ediyoruz. İyi ekipmanlar iyi bir iş anlamına gelmez. Bizde buna önem vererek uzman personellerimiz sayesinde bütün araç gruplarında sıkıntı yaşamadan işlerinizi en iyi şekilde hızlı ve güvenilir bir şekilde hallediyoruz. Bizleri tercih ederek profesyonel operatörlerimiz sayesinde müşterilerimiz başarılı projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Deneyimli ve kendini işine adamış mükemmel bir ekiple her türlü sektördeki taşıma ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyoruz.  Doğu Vinç, Köprü Kirişi Nakliyesi ve Montaj, Kiralık Vinç Malatya Doğu Vinç, Malatya Vinç, Malatya Kiralik Vinç, Kiralık Vinç, Malatya Ağır Nakliye, Malatya Köprü Kirişi Nakliyesi ve Montaj   DOĞU VİNÇ, kiralık vinç , hiyap, sepetli platform, hidrolik mobil vinç (mobil crane), kamyonlu vinç(truck crane), teleskobik vinç kiralama, kiralık hiyap, kiralık katlanır bomlu mobil vinç (hydraulic mobil crane) ürün gruplarında vinç kiralama hizmeti vermektedir. 
DOĞU VİNÇ kiralık vinç hizmetleri firması Malatya merkezli bir vinç kiralama firmasıdır makine parkından Türkiye'nin tüm bölgelerine kiralık vinç hizmeti vermektedir. 1982'den günümüze tecrubesi ile sektöründe öncü firma olan DOĞU VİNÇ; teknolojik ve en yeni araç parkuru, en uzun bomlu vinçleri, en tecrübeli personel kadrosu ile temel amacı müşteri memnuniyeti olan, çevreye duyarlı, insana önem veren sektörün önde gelen firmalarındadır. 

Kiralık vinç hizmeti, kiralık hiyap ve danışmanlık konularında da etkinlik gösteren DOĞU VİNÇ, kiralık vinçler ile ilgili ihtiyaçlarınıza cevap vermek adına, kendini yenilemekte, kiralık vinç parkını geliştirmekte ve personelini günün koşullarına göre eğitmektedir. 

DOĞU VİNÇ ’in faaliyet gösterdiği sektörler; kiralık vinç, rüzgar gülü montajı, hiyap, makine montajı ve taşıması, inşaat hizmetleri, elektrik, enerji, altyapı - üstyapı Hizmetleri, sanayi bölgesi hizmetleri, reklam, organizasyon hizmetleri, konteyner taşıma ve indirme, elektrik direği dikme vinç ve makine taşıma, montajı, demontajı işleri şeklinde sıralanabilir. 

DOĞU VİNÇ ’in kiralık vinçlerinin ve hiyaplarının tümü periyodik olarak muayene edilir. Vinç operatörlerimiz ise kendi alanlarında deneyimli, eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Vinç operatörlerimiz G sınıfı (İş Makinesi ve vinç kullanma) ehliyetine ve güvenlik sertifikasına sahiptir. Ayrıntılı bilgi, iletişim bölümünde bize ulaşa bilirsiniz. 

DOĞU VİNÇ kiralık vinç ve hiyaplarla, inşaat malzemelerinin tahmil, tahliye, montaj ve nakliyesi, hafif ve ağır tonajlı her nevi inşaat ve elektrik malzemesi ile endüstri ve ağır sanayi makinelerinin taşınması ve montajını gerçekleştirir. Kiralık vinç ve kamyonlu vinçler, hiyaplarımız müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için son yıllarda bina dış cephe temizliği için sepetli platform, reklam ve tabela montajı ayrıca çelik konstrüksiyon sektöründe de hizmet vermektedir. 

DOĞU VİNÇ ’in yaptığı işleri niteliksel olarak ifade edecek olursak;
• Rüzgar gülü montajı.
• Özellikle sanayi endüstrisinde kullanılan makineler (torna tezgahları,matbaa makineleri vb.) ‘in montaj ve nakli, 
• GSM ve uydu direklerinin dikilmesi , Çatı montajı, 
• Elektrik trafosu,köşk ve pano montajı, 
• Her türlü inşaat demiri ve konteyneri ve malzemesinin nakli,
• Yükleme boşaltma işleri, (tahmil - tahliye)
• Damper ve kasa yükleme-indirme işleri, 
• İş Makinelerinin söküm ve montajı, 
• Sac yükleme ve indirme işleri, 
• Altyapı hizmetleri kapsamında yer alan su borusu,doğalgaz borusu,
• Kanalizasyon büzleri,içme,sulama borularının nakliyesi ve montajı,
• İnşaat sektörünün faaliyet alanı içinde yer alan köprü ayaklarının dikilmesi ve montajı, 
• İskele, tünel kalıp kurulumunda vb. alanlarda etkinlik gösterir.
• Klima montajı işlerinde ve çok katlı yapıların onarımı
• Ytong (gazlı beton) nakliyesi ve montajı
• Reklam tabelaları, totemlerin dikilmesi ve montajı 
• Led ekran ve organizasyon hizmetlerinde kullanılan malzemelerin taşınması 
• Kamera ışık ve yüksek çekimler için prodüksiyon hizmetleri 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya Vinç - Doğu Vinç - Kiralık Vinç - Malatya Kiralık Vinç