03 Ocak 2014 Cuma, 22:10
Spor Haberleri Fenerbahçe Fenerbahçe Patladı: O Ismi Çıklayın Fenerbahçe patladı: O ismi açıklayın
Spor Haberleri  Fenerbahçe  Fenerbahçe Patladı: O Ismi Çıklayın Fenerbahçe patladı: O ismi açıklayın
Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzon Kulübü Basın sözcüsü Yakup Aslan'ın sözlerinden sonra cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

"Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü şahıs, yerel bir televizyon kanalına;

“Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana” şeklinde bir açıklama yapmıştır. İlgili şahıs;

Kendi deyimiyle –geliri hiç olmayan kulüplerinin- borç durumuna ilişkin; yakın dostluk ilişkilerinden gelen paralar ile 4 ay içerisinde 80 Milyon Lira’lık ödeme yaptıklarını ve ‘Fenerbahçeli’ bir işadamından, başkanları vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü’ne birtakım şartlar karşılığında sınırsız bir destek vaat edildiğini açıklamıştır.

İlgili açıklamalardaki, şahsi ilişkiler karşılığında elde edilen paraların; kimlerden, nasıl ve ne şekilde alındığı, kayıt dışı olup olmadığı, MASAK, Maliye Bakanlığı, SPK, Emniyet ve Savcılık makamlarının sorumluluğundadır.

Ancak Trabzonspor Kulübü’ne belli şartlar karşılığında bu ödemeyi yapan ve yine belli şartlar karşılığında daha da fazlasını vaad eden bu ‘Fenerbahçeli’ işadamının kim olduğu ise 25 milyonluk Fenerbahçe camiasını ilgilendirmekte ve bu ismin ivedilikle açıklanması gerekmektedir.

Aksi takdirde bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet, tarafımızdan Fenerbahçe'de kaos yaratmak görevi üstlenen müfteri olarak ilan edilecek ve hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Saygılarımızla,
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Spor Haberleri Fenerbahçe Fenerbahçe Patladı: O Ismi Çıklayın Fenerbahçe patladı: O ismi açıklayın