25 Mart 2014 Salı, 15:47
SPOR TOTO 2. LİG
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da forvet oyuncusu İlyas Çakmak ile orta saha oyuncusu Mustafa Şen, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söylediler. Yeni Malatyaspor'da, İnegölspor maçında alınan galibiyet sonrası futbolcuların moralleri yerine geldi.
Takımın ileri 3 futbolcusu İlyas Çakmak, İnegölspor maçında aldıkları galibiyetle zirve yarışını sürdürdüklerini ifade ederek, "Bütün kredilerimizi kullandık. Artık kaybetme lüksümüz yok. Her maçımız final havasında geçecek. Bu anlamda İnegölspor maçı bizim için çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftayı 3 puanla tamamlamak bizim adımıza çok iyi oldu. Alınan galibiyetle şampiyonluk kelimesi yeniden aramızda dolaşmaya başladı" diye konuştu. Çakmak, Dardanelspor maçının da kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, "Önümüzde Dardanelspor maçı var. Her şeyimizle bu maça konsantre olduk. İnşallah bu maçı da kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi. Genç golcü, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getirerek, "Uyum sürecini kısa bir sürede aştım. Önemli maçlarda önemli goller kaydettim. Önemli olan galip gelmemizdi. Önümüzde daha 7 hafta var. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Şampiyonluk öyle gelir. Herkes gol atabilir. Önümüzde 7 final maçı var. Önemli olan kimin gol attığı değil, önemli olan maç kazanmamızdır. Kalan maçlarımızı kazanıp, PTT 1. Lige çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Mustafa Şen ise, takım üzerindeki olumsuz havanın dağıldığını belirterek, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet aldık. İllaki herkes bu stresi kaldıramayacaktır. Geriden gelmek bizim için iyi bir avantaj oldu. Cafer hocamızla iyi bir hava yakaladık. İnşallah mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.
Şen, kalan maçları da iyi mücadele ederek, kazanmak istediklerini kaydederek, "Dardanelspor'da düşmemek için mücadele ediyor. Bizde bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan almak istiyoruz. Takımlarda bir düşüş başladı ama biz çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SPOR TOTO 2. LİG