11 Şubat 2014 Salı, 17:15
SPOR TOTO 2. LİG
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Mert Korkmaz, Tokatspor maçında hücumsal anlamda futbolcuların iyi işler yaptıklarını söyledi. 
İnönü Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Korkmaz, takım olarak iyi futbol oynadıklarını söyledi. Tokatspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Korkmaz, 1-0 geriden gelip maçı çeviren futbolcularını ettiğini ifade etti. 
Korkmaz, gün geçtikçe takım olarak daha iyi futbol oynadıklarına vurgulayan, "Yeni Malatyaspor gibi büyük bir camia ve şampiyonluk düşüncesinde olması normal bir düşüce. Hedefimizden hiçbir zaman için sapmış değiliz. Biz sonuçta kendi maçlarımıza bakıyoruz. Kazanmak için oynuyoruz. İyi futbol oynadığımızı düşünüyoruz. Yeterli mi? Tabi ki bunun daha da üzerine çıkmamız gerekiyor. Şuan ki görüntü itibariyle baktığımız zaman hücumsal anlamda da iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Tokatspor maçını da 1-0 geriden gelip kazanmamız önemli bir işti” diye konuştu.

“KISMETSİZLİĞİMİZİ KIRDIK”
Tokatspor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, iç sahadaki şansızlıklarını da bir anlamda kırdıklarını dile getirdi.
Genç teknik adam, takımın pozisyonlara rahat girdiğine belirterek, "Futbolda ilk etapta önemli olan pozisyona girmektir. Oyuncularımız sonuçta pozisyona giriyor. Sırf forvet oyuncularımız değil, kanat oyuncularımızda pozisyonlara giriyor. Bu ligde ciddi goller atmış olan Coşkun Yılmaz, Eren Görür, Muharrem Ozan Cengiz’in de şansı bir şekilde dönecek. Bizi sevindiren Coşkun ve Eren’in gol atmaları oldu. Tabi bunun yanında Eren, bir de gol attırdı. Bu kısmetsizliğimizi kırdığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra yakalayacağımız pozisyonları iyi kullanırız ve tabelaya yansıtırız” ifadelerini kullandı.

“İYİ BİR FUTBOL VE 3 PUANI HEDEFLİYORUZ”
Korkmaz, ligin 21. haftasında deplasmanda Aydınspor 1923 ile zorlu ve zevkli bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, “Aydınspor 1923, Hatayspor’dan önemli bir puan aldı. Aydınspor 1923 oynamaya çalışan, dinamik bir takım. Ona göre çalışıyoruz. Bizde oynamaya çalışan, dinamik bir takım oluşturmaya çalıştık. Şuanda onun meyvelerini alıyoruz. Bu anlamda iyi bir maç olacağına inanıyorum. İnşallah iyi bir futbol ve mücadele ile 3 puanla döneriz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SPOR TOTO 2. LİG