03 Nisan 2015 Cuma, 10:08
SPOR TOTO 2. LİG
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bu hafta şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir maça çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da yönetim, taraftara sükunet çağrısında bulunarak sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, sözlerime şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı anarak başladı. Yeni Malatyaspor olarak sezon başından itibaren şampiyonluk hedefi ile yola çıktığını söyleyen Pilten, önlerinde 5 maçın kaldığını ve en yakın rakiplerinin 4 puan önünde olduklarını belirtti. Bu hafta kendi sahalarında Pendikspor ile karşılaşacaklarını belirten Pilten, “Pendikspor’la alakalı ligin ilk yarısındaki maçta istenmeyen olaylar oldu, bununla alakalı herkes kendine yakışanı yaptı. Bizler Malatyalılar olarak, Malatyaspor olarak Pendikspor’u Malatyalı'nın misafirperverliğini gösterecek şekilde karşılayacağız” dedi.
Sahada güzel ve net bir skorla 3 puanı alacaklarını belirten Pilten, “Bunu tüm Malatyaspor taraftarlarından tüm Malatyalı hemşehrilerimizden özellikle istirham ediyoruz. Bu maçın skoru ne kadar önemliyse sahada yaşanacak olaylar da çok önemli bir hal alacak herkesin bunun bilincinde olmasını özellikle istirham ediyoruz. Sahada maç içinde ve maç öncesinde yaşanacak olumsuz olaylar saha kapatma cezasına, seyircisiz oynama cezasına, para cezasına ve hatta puan silme cezasına kadar gidebilecek boyutta olduğunu sizlerin aracılığıyla tekrar kamuoyuyla paylaşmak istiyorum” şeklinde konuştu.

"EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYIP, MALATLAYI'YA YAKIŞIR ŞEKİLDE GÖNDERECEĞİZ"
Malatyalıların misafirperver olduğunun altını çizen Pilten, “Malatyalılar kimseye haksızlık etmez haksızlığa da gelemez ama en güzel şekilde Pendikspor’u ağırlayıp Malatyalı’ya yakışır şekilde göndereceğiz. Bu konu bizim için maçın skorunda daha önemlidir. Sizlerin aracılığıyla da tüm Malatya halkıyla bunları paylaşmak istedik” dedi.
Taraftarların bugüne kadar her zaman 12. adam rolünü gayet güzel yerine getirdiğini belirten Pilten, “Geçmiş yıllarda olmadığı kadar taraftar bu takımı sahiplendi ve desteğini verdi. En az 3-4 maçı sahamızda taraftarımızın baskısıyla desteğiyle kazandık bunu da zaten sürekli dile getiriyoruz. Şampiyonluk yolunda en büyük destekçimiz Malatyaspor taraftarı. İnşallah önümüzdeki Pendik maçında da taraftarımız aynı desteği takımımıza verir” diye konuştu.
Maç biletlerinin 3, 5 ve 15 lira olarak satışa sunulacağını ifade eden Pilten, emniyet müdürlüğü ile görüştüklerini ve kapalı olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafındaki kale arkasını da Pendikspor maçında taraftara açacaklarını söyledi. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya talebin çok büyük olacağına inandıklarını dile getiren Pilten, “Bilet fiyatları ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmadık. Biletlerin erken satılmasıyla da alakalı arkadaşlar yarına yetiştirmeye çalışıyorlar, eğer bir aksilik olursa en geç cumartesi günü satışa sunulacak. Satışlar Kapalı Spor salonunun oradaki noktada olacak” dedi.
Pilten ayrıca taraftarlara da seslenerek maç günü en az bir saat önceden herkesin tribündeki yerlerini alması durumunda sıkışmaların yaşanmayacağını söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SPOR TOTO 2. LİG