18 Mart 2014 Salı, 13:59
SÜLEYMAN ESER, AYVALI’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI
AK Parti Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, “1 oy başbakanımızı yüceltecektir, bizi yüceltecektir, Türkiye’yi dışarıya karşı güçlü kılacaktır” dedi.
AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmalarına Ayvalı kasabasında kalabalık araç konvoyu ile giderken yolda Malatya Milletvekili Cemal Akın ile karşılaştı. Akın; Eser’e seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kuluncak ilçesinde bir programdan geldiklerini ve Akçadağ’daki bir programa gideceklerini söyleyen Akın, Eser ve ekibine başarı diledi.
Süleyman Eser, Ayvalı gezisinde köyün hasta yaşlılarını da ziyaretlerde bulundu. Köyün yaşlıları Cuma Demir, Ayşe Demir, Veli Boyraz’ı evlerinde ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ diyen Eser, kendiside doktor olması nedeniyle hastalara sağlık tavsiyelerinde bulundu.
Dr. Süleyman Eser, Merkez Kıraathanesi’nde yaptığı konuşmada, “Ayvalının işsizlerine iş bulacağız. İnşallah organize sanayisinde servisler koyacağız. Gelip orada çalışsınlar. Üniversitede okumak isteyenlere burslar çıkartacağım. Bir derdim vardı sizlere hizmet edemiyordum sizlere hasrettim onun için geldim. 30 Mart’ta sizin desteğinizle rabbim nasip ederse belediye başkanı olursam sizlerle yaşayacağım sizlerle olacağım. Bir olacağız beraber olacağız iri olacağız diri olacağız. Kimseye fırsat vermeyeceğiz. 1 oy deyip geçmeyin memleketimizin düştüğü durumu görüyorsunuz. Ülkemizin sıkıntılarını biliyorsunuz. 1 oy başbakanımızı yüceltecektir, bizi yüceltecektir, dışarıya karşı güçlü kılacaktır. Davamız yalnız Ayvalı davası değil, davamız Darende davası değil, Malatya davası değil, Türkiye davasıdır. Daha ötesinde inanan inanmayan İslam davasıdır” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Meclis Üyesi adayları, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir, Darende Eski Belediye Başkanlarından Abdullah Karakurt, Yenice belediye Başkanı Ufuk Yücel, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, de toplantıya katılarak konuşma yaparak vatandaşlardan Eser için destek istedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SÜLEYMAN ESER, AYVALI’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI