27 Şubat 2014 Perşembe, 16:57
SÜLEYMAN ESER, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köy gezilerine devam eden AK Parti’nin Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, vatandaşların sorunlarını dinliyor.
İlçeye bağlı Hacılar, Sıragoz, Şeyhlı, Baytarbağı mahalleleri ve Çukurkaya, Yazıköy, Ortaköy, Kurudere köylerinde vatandaşları ziyaret eden Eser, bugüne kadar yapılmamış ve yarım kalmış hizmetleri tamamlayacaklarını söyledi.
Yazıköy’de köylülerle sohbet eden Eser, iktidara verilecek oylarla memleketin ve Başbakanın yüceltilmesi gerektiğini söyledi.
Süleyman Eser, “Sayın Başbakanımıza oy verirken memleketinizi destekliyorsunuz. Türkiye’yi Suriye olmaktan kurtarıyorsunuz. Mısır olmaktan kurtarıyorsunuz. Bu sizin birliğinizle olacak. Yazıköy’ün birliğiyle olacak. Sizlerle ve hep beraber olarak Sayın Başbakanımız beni size gönderdi ki hizmet edeyim. Size selamlarını getirdim. Biz sizin yanınızdayız. Sizin problemlerinizi biz çözeceğiz. Sizin çocuklarınızı iş sahibi edeceğiz, ekmek sahibi edeceğiz. Hep beraber olacağız sizinle inşallah” dedi.
Köy gezilerinde Darende’nin eski belediye başkanı Abdullah Karakurt, köylülerden destek istedi.
Kurudere Köyü’nde sorunlarını dinlediği vatandaşlara seslenen Eser, geçmişte yaptığı görevler sırasında ilçe ve halkına hizmet ettiklerini belirterek, “Size güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Yapılmayan eksik hizmetlerin hepsini önem sırasına göre çözmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, eski belediye başkanı Abdullah Karakurt, belediye meclis üyesi adayları, Eser’e gezisi sırasında eşlik etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SÜLEYMAN ESER, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ