04 Temmuz 2014 Cuma, 16:25
SUTOPU BRANŞI GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR
Sutopu Malatya İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, Kayısı Sutopu Ligi'nin bölgesel olması için çalışmalara başladıklarını söyledi. 
Karaaslan, Sutopu Malatya İl Temsilciliği olarak bu yıl ilk kez Kayısı Sutopu Ligini düzenlediklerini anımsatarak, "Federasyon Başkanımız Kayısı Sutopu Liginin bölgesel olmasını istedi. Bizde onun çalışmalarına başladık. Malatya için önemi de çok büyük olacak. Bir Gaziantep biz den çok önde bir durumda. Su Topu branşında Elazığ ve Adıyaman’a da el attım. Oradaki arkadaşlarda su topu yapmak istediklerini söyledi. Oraya gidip temel eğitim tekniklerin gösteriyorum. Kayseri, Gaziantep, Adıyaman ve Elazığ’ı gelecek sezon Kayısı Liginde Malatya karmasıyla buluşturacağız" dedi.
"HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKMEYE BAŞLADIK"
Sutopu branşında önemli faaliyetler yaptıklarını kaydeden Karaaslan, "Çocukların her beklentisinin yerine getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Minikler Türkiye Şampiyonasının Malatya’ya verilmesi nedeniyle Galatasaray, Enka, Kınalı Adalının, İzmir 35 gibi büyük kulüplerin Malatya’ya gelmesi bizim çocukların ufkunu genişletti. Buda Malatya’da ki halkın dikkatini çekmesine neden oldu. Böyle organizasyonlar çok önemli bizim için. Malatya ile özdeşleşmiş olan kayısıyı bizde sloganımız yaptık. Sonrasında Kayısı Sutopu Ligini kurduk. Malatya’da bu sene kayısı yoksa kupası var dedik. Federasyonumuzda bizi takdir etti. Federasyon Başkanımız geldi. Final maçını izledik beraber. Çocukların madalyalarını ve plaketlerini beraber verdik. Türkiye camiasında büyük dikkat çekti" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SUTOPU BRANŞI GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR