30 Ocak 2014 Perşembe, 11:31
SUTOPU MİLLİ TAKIMLAR ALTYAPI SEÇMELERİ YAPILACAK
Sutopu Malatya İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, Sutopu Milli Takım Altyapı Seçmeleri’nin bir ayağının Malatya’da yapılacağını kaydetti.
Sutopu Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alana Sutopu Milli Takımlar Altyapı Seçmelerinin 1-2 Şubat tarihlerinde Malatya’da yapılacağını ifade eden Karaaslan, federasyonun Doğu’ya bakış açısının kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Karaaslan, Malatya’da sutopu branşının gelişimini sürdürdüğünü kaydederek, “Sutopu Federasyonumuz Milli Takımların altyapılarına sporcu kazandırmak için bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında 1-2 Şubat tarihlerinde Malatya’da il seçmeleri yapılacak. Malatya’da sutopu branşında yaptığımız çalışmalar, bu sporun hızlı bir şekilde gelişimini sağladı. Tabi bunda federasyonumuzun Doğu’ya olan bakış açısı etkili oldu” dedi.
Milli Takım altyapılarına sporcu kazandırmak istediklerini dile getiren Karaaslan, “Sutopu Milli Takım Seçmelerine 2000-2001 ve 2002 doğumlu erkek sporcularımız katılacak. 1-2 Şubat tarihlerinde Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak olan seçmelerde milli takıma birden fazla sporcu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
SUTOPU MİLLİ TAKIMLAR ALTYAPI SEÇMELERİ YAPILACAK