06 Aralık 2015 Pazar, 16:30
Tabancayla Öldürüldü
Tabancayla Öldürüldü
Malatya’da, sabaha karşı yaşanan olayda bir şahıs, silahla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı ise kaçtıktan sonra polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. 
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Koyunoğlu Mahallesi'nde sabah 04.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, 31 yaşındaki Zafer G. ile 30 yaşındaki Lütfü A. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kavgada Lütfü A., Zafer G.’yi silahla vurarak ağır yaraladı.
Zanlı olaydan sonra kaçarken, ağır yaralanan Zafer G., 112 Acil Servis ambulansıyla Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis, olayın yaşandığı sokakta bir adet silah ele geçirirken, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayetten kısa süre sonra zanlıyı saklandığı yerde yakaladı. Asayiş Şube Müdürü Mehmet Handemir’in de bizzat takip ettiği operasyonda gözaltına alınan zanlının sol elinden yaralandığı belirlendi. Şahsı Devlet Hastanesi’ne getiren Cinayet Büro ekipleri, alınan doktor raporunun ardından şahsı sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü.
Hastanedeki muayenesinde 0.66 promil alkollü olduğu tespit edilen zanlının cinayeti neden işlediği sorgusunun ardından netleşecek. Bu arada hayatını kaybeden Zafer G.’nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ölen şahsın Abdullah Gül Parkı'nda bir kafeteryanın işletmecisi olduğu öğrenildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Tabancayla Öldürüldü