03 Aralık 2014 Çarşamba, 17:59
"TAKIMIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ"
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Asbaşkanı Nusret Öncü, Pendikspor maçında yaşanan olaylardan sonra PFDK tarafından verilen cezayı hak etmediklerini söyledi. 

"HEDEFE ADIM ADIM İLERLİYORUZ"
Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Öncü, lider oldukları için mutlu olduklarını kaydetti. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Öncü, "Körfez İskenderun Spor maçını kazanamayabilirdik. Liderde olamayabilirdik. 5-0’lık galibiyet bizi coşturmaz. Beraberlik ve yenilgide bizi üzmez. Bizim bir hedefimiz var. Lig uzun bir maraton. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Biz ekibimizin ve takımımız her zaman arkasındayız. Son zamanlarda olumsuzluklar yaşanıyor. Bu bizi hedeflerimizden şaşırmayacak. Takım da şuan her şey yolunda. Bir sıkıntı yok. Hedefe adım adım ilerliyoruz. Ben cezalıyım seyredemeyeceğim. Gönlüm yinede stadyumda olacak" dedi.

"KARALAMA KAMPANYASI VAR"
Öncü, Pendikspor maçı sonrası yaşanan olayların camiayı birbirine daha da kenetlediğini kaydederek, "Pendikspor maçında çıkan olayların merkezi Pendikspor yönetimi iken, oklar bize doğru çevrildi. Biz Malatya olarak bu olaydan sonra daha kenetlendik. İyi ya da kötü olarak bizi bize getirdi. Bizi aramayan Malatyalı kalmadı. Bizim daha çok çalışmamız lazım ki, biz o cezaları almayalım. Biz o cezayı hak etmedik. Karalama kampanyası var. Ama bu oyuna düşmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"TAKIMIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ"