16 Nisan 2015 Perşembe, 14:54
TECRÜBESİYLE TAKIMI TAŞIYOR

TECRÜBESİYLE TAKIMI TAŞIYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'un en büyük kozu forvetin deneyimli ismi Aydın Çetin oldu.

Ligin bitimine 3 hafta kala 1 puan farkla grubun zirvesinde yer alan Yeni Malatyaspor, kalan 3 maçında da istediği sonuçları alıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı kızışırken, futbolcular sahadaki mücadelelerinin yanı sıra psikolojik olarak da savaş veriyor. Pendikspor ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, hem attığı golle hem de futbolcu arkadaşlarına verdiği destekle şampiyonluğa giden yoldaki bütün dikenleri ortadan kaldırıyor.

 

-15 gol attı-

Ligde şuana kadar 15 gol atan tecrübeli futbolcu, saha içerisinde kendisine verilen görevi sonuna kadar yapmaya çalışıyor. Terinin son damlasına kadar mücadele eden golcü futbolcu, 15 golle takımı zirvede tutuyor.

Ligin 33. haftasında 33. haftasında İstanbul deplasmanında Centone Karagümrük karşısında kritik bir penaltı vuruşuyla takımına 3 puanı kazandıran tecrübeli futbolcu, Körfez İskenderun Spor maçında tecrübesini konuşturdu. Karşılaşmanın 61. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Aydın Çetin, rakibin 81. dakikada bulduğu gol sonrası hemen arkadaşlarını toparladı ve 83. dakikada takımına kritik 3 puanı getiren golü kaydetti.

 

-Bayrampaşa maçında en büyük koz olacak-

Ligin bitimine 3 hafta kala Yeni Malatyaspor'da her oyuncu terinin son damlasına kadar mücadele etmek için şans bekliyor.

İlk 11'de sahada yer alan, yedek kulübesinde oturan ve tribünden maçı takip eden bütün futbolcular şampiyonluk hedefi kapsamında kenetlenmiş durumda.

Şampiyonluk yarışında İstanbul ekibi Pendikspor'un 1 puan önünde zirvede yer alan sarı kırmızılılar, Bayrampaşa ile sahasında önemli bir karşılaşma oynayacak. Zorlu karşılaşmada teknik direktör Feyyaz Uçar'ın en büyük kozu tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayan Aydın Çetin olacak./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TECRÜBESİYLE TAKIMI TAŞIYOR