25 Haziran 2014 Çarşamba, 12:37
TED KOLEJİ'NE TEŞEKKÜR
TED Genel Merkezi yetkilileri, TED Malatya Kolejini ziyaret etti. 
Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Merkezi yetkilisi TED Genel Müdür Yardımcısı Prof Dr Murat Günel ve Okul Geliştirme Uzmanı Özlem Nas, TED Malatya Kolejini ziyaret ederek, koleji başarılarından dolayı tebrik etti.
Ziyarette 2013-2014 eğitim öğretim yılı genel değerlendirilmesi yapılarak, bir sonraki yılın hazırlık ve planlamaları konusunda görüş ve önerilerini ileten genel merkez yetkilileri okul yönetimine bu yılki başarıdan dolayı teşekkür ettiler.
Okulun hiçbir eksiğinin olmadığına ve örnek gösterilebilecek bir kolej olduğuna dikkat çeken TED genel müdür yardımcısı Prof. Dr. Murat Günel, okul da bir takım incelemeler de yaptı.
TED Malatya Koleji tarafından yapılan açıklamada, “YGS ‘de dereceye giren TED Koleji bu sene adından oldukça çok söz ettirmişti. Okulda yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerin sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlanıyor. Bu sene yapılan etkinliklerde TED Koleji birçok oyuncu da öğrencilerle tanıştırmıştı. Filiz Akın bunların başında gelen isimlerden sadece biri. Aynı zamanda TED Malatya Koleji Özel Lisesi ve İnönü Üniversitesi işbirliği ile uygulanan Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuar çalışmalarına devam eden öğrenciler Fizik, kimya ve biyoloji dallarında akademisyenlerde ders alarak, birçok deneyi uygulamalı gerçekleştirdi.
Sınavlarda başarılarında adını söz ettiren TED Malatya Koleji TEOG sınavında ortalaması 100 puan üzerinde 88. 57 okul ortalamasında Malatya ‘da son 6 yıldır birinciliği kimseye kaptırmayan kolej, başarılarının gururunu öğrenci ve velilerle düzenlediklerini yılsonu etkinliklerinde doyasıya yaşıyor.
TED Malatya Koleji eğitime önem verdiği gibi mezun olan öğrencilerini de unutmuyor. Her yıl düzenlenen kuru fasulye şenlikleriyle yüzlerce öğrenci ve veli buluşuyor.
İki yıl önce modern eğitim binasına taşınan TED Malatya Kolej, kusursuz bina ve fiziki alt yapı ile eğitim öğretim faaliyetlerinde önümüzdeki yıllarda da zirve de olmayı hedeflemektedir” denildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TED KOLEJİ'NE TEŞEKKÜR