19 Şubat 2015 Perşembe, 17:18
TEK DÜŞÜNCE PLAY-OFF

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Şanlıurfa Gençlik Spor maçından puan ya da puanlarla ayrılarak, Play-Off'u garantilemek istiyor.

Kadınlar Ligi'nin bitimine 2 hafta kala 21 puanla ikinci sırada yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 13. haftasında Şanlıurfa Gençlik Spor deplasmanına gidecek. Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Gençlik Spor ile karşılaşacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılarak, Play-Off biletini almanın planlarını yapıyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün başarılı forvet oyuncusu Ceylan Kılıç, Şanlıurfa Gençlik Spor maçından puan ya da puanlarla ayrılıp, Play-Off'a gideceklerini kaydetti.

Kılıç, iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Lig maraton 2 hafta sonra bitecek. Play-Off'a kalıp, 2. Lige çıkmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir sezon geçirdik. Öncelikli hedefimiz Şanlıurfa Gençlik Spor deplasmanından puan alıp, Play-Off'u garantilemek. Daha sonrada Play-Off'a odaklanacağız. Normal sezondaki başarılı performansımızı Play-Off'a da yansıtıp, 2. Lige çıkmak istiyoruz" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
TEK DÜŞÜNCE PLAY-OFF