09 Ekim 2014 Perşembe, 09:33
"TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genç orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ligde bu hafta oynayacakları 1461 Trabzon maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. 
Ligin 7. haftasında Cumartesi günü 19.00'da sahasında 1461 Trabzon ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Yeni Malatyaspor'da, hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.
İlk 4 haftayı kayıpsız geçtikten sonra son 2 haftada 5 puan kaybeden sarı-kırmızılı takım, 1461 Trabzon karşılaşmasını kazanarak, yeniden galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

İSTASYON ÇALIŞMASI YAPTILAR
Sarı-kırmızılı takım, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenmana bütün futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, istasyon çalışmasıyla sona ererken, futbolcuların bir hayli keyifsiz oldukları gözlerden kaçmadı.

BAŞARAN: "İYİ OYNAMIYORUZ"
Öte yandan takımın genç orta saha oyuncusu İrfan Başaran, antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Ligin son 3 haftasında iyi bir performans ortaya koyamadıkları öz eleştirisinde bulunan Başaran, "Son 3 Lig maçında iyi oynamıyoruz. Kendi kendimize bunun analizini de yapıyoruz. Bunun için yapacak tek bir şey var. İdmanlarda daha çok çalışıp, sahaya bunu yansıtalım. Hiçbir şey bahanemiz olamaz ama rakip takımlar bize ayrı bir motive oluyor. O da hedef takım olmamızın getirdiği bir unsurdur. Onun için biz sahada daha fazla üretkenlik yapmamız gerekir" dedi.
Başaran, rakiplerin kapalı savunma yaptıklarını vurgulayarak, "Sorun bence rakiplerin bizi iyi analiz edip, gol attırmamak için ellerinden geleni yapmasıdır. Önce savunma zihniyetindeler. Kapalı savunmaya karşı mücadele ediyoruz. Tabii bunlar bahane olmamalı bizim için. Mental olarak hiçbir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

"YENİDEN ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ"
Hafta sonu sahalarında 1461 Trabzon ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını hatırlatan Başaran, zorlu maçtan 3 puanla ayrılıp, son 2 haftada kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini dile getirdi.
Başaran, yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Takım olarak iyi bir ekibiz. Çıkışa geçmek için 1461 Trabzonspor maçında 3 puan almamız gerekir. Bunun için de elimizden ne geliyorsa sahaya yansıtmak zorundayız. Emin olun ki hedef takımın böyle hesapsız puan kayıpları olur" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"