03 Ekim 2014 Cuma, 09:07
“TEMİZ SİYASETÇİ, TEMİZ BAŞKAN VE TEMİZ İŞADAMLARI İSTİYORUZ”
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Malatya kamuoyunda “İmar yolsuzluğu” olarak bilinen gelişmeleri yakından takip etiklerini belirterek, “Malatya’da temiz siyasetçi, temiz başkan ve temiz işadamları istiyoruz” dedi. 
MHP Malatya İl Başkanı Av. Arif Yıldız, Malatya kamuoyunda "İmar yolsuzluğu" olarak bilinen gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yıldız, imar yolsuzluğu içinde olan herkesin başta mahkemelerde sonra halka ve Cenab-ı Allah’a hesap vereceklerini belirterek, “İmar yolsuzluğunda adı geçen seçilmişlerinden bürokratlarına ve iş adamlarına yönelik iddiaları çok yakından takip ediyoruz. Fakir fukaranın, doğmamış çocuğun hakkını kimseye yedirmeyiz. Bunun için defalarca davaya katılmak istedik. Her isteğimiz, mahkeme tarafından reddedildi. Ama bizler davaya müdahil de olmazsak, Malatyalıların haklarını kimseye yedirmeyeceğimizi başta imar yolsuzluğunda adı geçen kişiler olmak üzere tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” ifadelerini kaydetti.
Malatya kamuoyunun artık temiz siyasetçi istediğini belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının bu tür kirli ilişkiler içinde asla olmayacağı taahhüdünde bulundu. Yıldız, özellikle seçilmişlerin, bürokratların bu görüntü içinde olmalarının toplumda siyasetçilere olan güveni zedelediğini vurguladı. Yıldız, başta belediyelerin aldıkları kararlarda şeffaf, tarafsız olunması gerektiğini belirtti.

“BAYRAMLAR KAYNAŞMAMIZI SAĞLAR”
Bu arada, Kurban Bayramı mesajını da ileten Yıldız, Kurban Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin toplumu sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği önemli günler olduğunu belirtti. Yıldız, bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlar olduğunu hatırlattı. “Birbirimize daha çok yaklaşmanın büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegane yollarından biri tartışmasız bayramlardır” diyen Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: “Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır. Hiziplerin, küslüklerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden bitirilmesi en bariz dilek ve isteğimizdir. İnancımız odur ki, Türk milleti ebediyete kadar son yurdunda bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir. Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir."
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“TEMİZ SİYASETÇİ, TEMİZ BAŞKAN VE TEMİZ İŞADAMLARI İSTİYORUZ”